1. kinderwagen
  2. Easywalker Jackey XL Forest Green

Easywalker Jackey XL Forest Green

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Easywalker Jackey XL Forest Green om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Easywalker Jackey XL Forest Green

Merk

Easywalker

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

11.30 kg

Afmetingen

Hoogte: 109 cm

Breedte: 60 cm

Omschrijving van Easywalker Jackey XL Forest Green

De Easywalker Jackey XL Forest Green is dé ultieme buggy voor ouders die op zoek zijn naar extra comfort en gemak tijdens hun reizen. Met het automatische vouwsysteem transformeert deze buggy met slechts één druk op de knop in een compact en zelfstaand pakketje. Dit betekent dat je hem moeiteloos kunt opbergen of meenemen, zonder gedoe met ingewikkelde opvouwtechnieken. Wat deze buggy echt onderscheidt zijn de geweldige features die zorgen voor ultiem comfort. Met zijn grote wielen manoeuvreer je eenvoudig over diverse terreinen, van hobbelige wegen tot ruige paden. Daarnaast heeft de Jackey XL een hoge duwstang, waardoor je geen last hebt van een gebogen houding tijdens het wandelen. Ook het ruime zitje met lange rug zorgt voor een comfortabele zitpositie, zowel voor jou als voor je kindje. Deze buggy is niet alleen comfortabel, maar ook geschikt voor avonturiers met lange benen. Dankzij het ruime ontwerp van het zitje hebben zowel jij als je kindje voldoende bewegingsruimte. Of je nu een lange wandeling in het bos maakt of een dagje door de stad struint, met de Easywalker Jackey XL Forest Green geniet je altijd van een moeiteloze en comfortabele reis.

Veelgestelde vragen over Easywalker Jackey XL Forest Green

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Easywalker Jackey XL Forest Green is 22 kg. Daarnaast is Easywalker Jackey XL Forest Green geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Easywalker Jackey XL Forest Green heeft Alle banden zijn massieve banden.

Easywalker Jackey XL Forest Green heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Easywalker Jackey XL Forest Green heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Easywalker Jackey XL Forest Green zijn als volgt:

  • Product hoogte: 109 cm
  • product breedte: 60 cm
  • Het is daarnaast 11.30 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens