1. kinderwagen
  2. Kinderwagen tassenhaakjes Buggy haakjes Babywagen Haakjes voor tassen Set van 2 Rheme

Kinderwagen tassenhaakjes Buggy haakjes Babywagen Haakjes voor tassen Set van 2 Rheme

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kinderwagen tassenhaakjes Buggy haakjes Babywagen Haakjes voor tassen Set van 2 Rheme om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kinderwagen tassenhaakjes Buggy haakjes Babywagen Haakjes voor tassen Set van 2 Rheme

Merk

Rheme

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.07 kg

Afmetingen

Hoogte: 3 cm

Breedte:

Omschrijving van Kinderwagen tassenhaakjes Buggy haakjes Babywagen Haakjes voor tassen Set van 2 Rheme

Dan zijn deze kinderwagen tassenhaakjes de perfecte oplossing voor jou! Met deze handige haakjes kun je moeiteloos je tassen aan de kinderwagen bevestigen, waardoor je je handen vrij hebt om je kinderwagen gemakkelijk voort te duwen. Deze set van 2 Rheme kinderwagen tassenhaakjes is speciaal ontworpen om stevig aan je kinderwagen te blijven hangen, zonder dat ze eraf vallen of verschuiven. Dankzij het sterke en duurzame materiaal kun je erop vertrouwen dat je tassen veilig en stevig bevestigd zijn. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je waardevolle spullen zomaar op de grond vallen. Naast het praktische aspect zijn deze haakjes ook nog eens stijlvol en trendy. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze perfect passen bij jouw kinderwagen. Of je nu van een neutrale kleur houdt of liever een opvallend accent toevoegt, er is altijd een haakje dat bij jouw stijl past. Maak je leven gemakkelijker en geniet van zorgeloze wandelingen en winkeluitjes met deze kinderwagen tassenhaakjes. Bestel vandaag nog en ontdek het gemak en de stijl die deze haakjes aan je kinderwagen toevoegen!

Veelgestelde vragen over Kinderwagen tassenhaakjes Buggy haakjes Babywagen Haakjes voor tassen Set van 2 Rheme

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kinderwagen tassenhaakjes Buggy haakjes Babywagen Haakjes voor tassen Set van 2 Rheme is . Daarnaast is Kinderwagen tassenhaakjes Buggy haakjes Babywagen Haakjes voor tassen Set van 2 Rheme geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kinderwagen tassenhaakjes Buggy haakjes Babywagen Haakjes voor tassen Set van 2 Rheme heeft .

Kinderwagen tassenhaakjes Buggy haakjes Babywagen Haakjes voor tassen Set van 2 Rheme heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kinderwagen tassenhaakjes Buggy haakjes Babywagen Haakjes voor tassen Set van 2 Rheme heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Kinderwagen tassenhaakjes Buggy haakjes Babywagen Haakjes voor tassen Set van 2 Rheme zijn als volgt:

  • Product hoogte: 3 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.07 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens