1. kinderwagen
  2. Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje

Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje

Merk

Deryan

Max aanbevolen gewicht

50 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

18 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 63 cm

Omschrijving van Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje

De Deryan Evy V2 kinderwagen is niet zomaar een gewone kinderwagen. Het is een 2-in-1 duo kinderwagen die je kunt uitbreiden met een reiswieg en een zitje. Deze veelzijdige kinderwagen biedt eindeloze opties en mogelijkheden voor jou en je kleintje. Met de Deryan Evy V2 kinderwagen heb je alles wat je nodig hebt in één handige set. De reiswieg is perfect voor de eerste maanden van je baby, terwijl het zitje ideaal is voor wanneer je kindje wat groter is. Beide onderdelen zijn eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, waardoor je de kinderwagen kunt aanpassen aan de behoeften van je kindje en de situatie. Maar dat is niet alles! Deze kinderwagen is ook nog eens uitbreidbaar met verschillende accessoires, zoals een autostoeladapter en een luiertas. Hierdoor kun je de kinderwagen nog verder personaliseren en aanpassen aan jouw wensen en lifestyle. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje op stap gaat, met de Deryan Evy V2 kinderwagen ben je altijd voorbereid en kun je volop genieten van quality time met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje is 50 kg. Daarnaast is Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje heeft Alle banden zijn massieve banden.

Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Deryan Evy V2 Kinderwagen 2in1 Duo Kinderwagen Uitbreidbaar inclusief reiswieg en zitje zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 63 cm
  • Het is daarnaast 18 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens