1. kinderwagen
  2. Hangspeeltje Mimsy de Muis

Hangspeeltje Mimsy de Muis

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hangspeeltje Mimsy de Muis om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hangspeeltje Mimsy de Muis

Merk

Playgro

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.47 kg

Afmetingen

Hoogte: 32 cm

Breedte:

Omschrijving van Hangspeeltje Mimsy de Muis

Maak kennis met Mimsy de Muis uit onze Dingly Dangly's Collectie. Deze eigenzinnige muis is gemaakt van een mix van pluche, satijn, geweven en geribbelde stoffen om de nieuwsgierigheid van je kleintje te prikkelen en de tastzin te ontwikkelen. Zijn voeten zijn gevuld met rammelende kralen om het gehoor te stimuleren en op één voet zit zelfs een spiegeltje om te leren over zelfreflectie. Mimsy de Muis is niet alleen een leuk speeltje, maar ook nog eens super handig. Dankzij de handige clip kan dit speeltje eenvoudig worden bevestigd aan de kinderwagen, buggy of in de auto. Zo kan je kleintje altijd en overal genieten van het gezelschap van Mimsy. Of je nu onderweg bent of even een uitstapje maakt, Mimsy de Muis zorgt voor vermaak en stimulatie van de zintuigen. Laat je kleintje kennismaken met de fascinerende wereld van Mimsy de Muis. Met zijn zachte materialen, vrolijke kleuren en leuke geluidjes zal dit hangspeeltje al snel de favoriet worden van je kleintje. En wie weet, misschien wordt Mimsy wel het nieuwe beste vriendje van je kleintje!

Veelgestelde vragen over Hangspeeltje Mimsy de Muis

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hangspeeltje Mimsy de Muis is . Daarnaast is Hangspeeltje Mimsy de Muis geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hangspeeltje Mimsy de Muis heeft .

Hangspeeltje Mimsy de Muis heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hangspeeltje Mimsy de Muis heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Hangspeeltje Mimsy de Muis zijn als volgt:

  • Product hoogte: 32 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.47 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens