1. kinderwagen
  2. Easywalker Jackey Sand Taupe

Easywalker Jackey Sand Taupe

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Easywalker Jackey Sand Taupe om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Easywalker Jackey Sand Taupe

Merk

Easywalker

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

10.40 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 47 cm

Omschrijving van Easywalker Jackey Sand Taupe

De Easywalker Jackey Sand Taupe is de perfecte kinderwagen voor moderne ouders die houden van stijl en gemak. Deze kinderwagen is speciaal ontworpen voor drukke ouders die onderweg zijn en geen compromissen willen sluiten. Met slechts één druk op de knop vouwt de Jackey zich moeiteloos op tot een compact en lichtgewicht pakket. Of je nu een weekendje weg gaat of gewoon een wandeling in het park maakt, de Jackey is jouw ideale metgezel. Dankzij zijn zelfstandige functie kan de kinderwagen gemakkelijk worden opgeborgen zonder dat je extra steun nodig hebt. Het duurzame frame zorgt ervoor dat de kinderwagen lang meegaat, terwijl de zachte en stijlvolle bekleding zorgt voor het ultieme comfort voor je kleintje. De Jackey is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De sand taupe kleur geeft deze kinderwagen een moderne en trendy uitstraling. De verstelbare duwbeugel zorgt ervoor dat zowel jij als je partner comfortabel achter de kinderwagen kunnen lopen. Bovendien heeft de Jackey een ruime opbergmand waarin je al je benodigdheden kunt opbergen, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Kortom, de Easywalker Jackey Sand Taupe is de perfecte kinderwagen voor ouders die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, eenvoud en gemak.

Veelgestelde vragen over Easywalker Jackey Sand Taupe

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Easywalker Jackey Sand Taupe is 22 kg. Daarnaast is Easywalker Jackey Sand Taupe geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Easywalker Jackey Sand Taupe heeft Alle banden zijn massieve banden.

Easywalker Jackey Sand Taupe heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Easywalker Jackey Sand Taupe heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Easywalker Jackey Sand Taupe zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 47 cm
  • Het is daarnaast 10.40 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens