1. kinderwagen
  2. Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel

Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

9.60 kg

Afmetingen

Hoogte: 104 cm

Breedte: 60 cm

Omschrijving van Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel

De Hoobi® 3-in-1 kinderwagen is een absolute must-have voor ouders die op zoek zijn naar praktische opties en het hoogste niveau van comfort voor hun kleintje! Deze multifunctionele kinderwagen is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kinderen van 0 tot 3 jaar. Met zijn slimme ontwerp kan de Hoobi® kinderwagen moeiteloos worden aangepast van een kinderwagen/reiswieg naar een handige buggy, waardoor het perfect is voor elke fase van de groei van je kind. Naast de veelzijdigheid biedt deze kinderwagen ook ultiem gemak. Het bijgeleverde autostoeltje kan eenvoudig op het frame worden gemonteerd, waardoor je snel en moeiteloos kunt overschakelen van een wandeling naar een autorit zonder dat je je kleintje hoeft te storen. Met de Hoobi® 3-in-1 kinderwagen hoef je je geen zorgen te maken over het gedoe van het dragen van een aparte autostoel. Deze luxe kinderwagen is ook opklapbaar, wat betekent dat je hem gemakkelijk kunt opbergen of meenemen tijdens reizen. Het duurzame en stevige frame zorgt voor stabiliteit en veiligheid, terwijl de comfortabele bekleding en de verstelbare rugleuning ervoor zorgen dat je kindje altijd in de juiste positie zit. Met de Hoobi® 3-in-1 kinderwagen geniet je van het beste van beide werelden: praktische functionaliteit en ongeëvenaard comfort voor je kleine avonturier.

Veelgestelde vragen over Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel is 25 kg. Daarnaast is Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel heeft Alle banden zijn massieve banden.

Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel zijn als volgt:

  • Product hoogte: 104 cm
  • product breedte: 60 cm
  • Het is daarnaast 9.60 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens