1. kinderwagen
  2. Allernieuwste Uitschuifbare Knikbare Paraplu Houder Parasol Connector voor Rolstoel, Scootmobiel, Scooter, Kinderwagen

Allernieuwste Uitschuifbare Knikbare Paraplu Houder Parasol Connector voor Rolstoel, Scootmobiel, Scooter, Kinderwagen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Allernieuwste Uitschuifbare Knikbare Paraplu Houder Parasol Connector voor Rolstoel, Scootmobiel, Scooter, Kinderwagen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Allernieuwste Uitschuifbare Knikbare Paraplu Houder Parasol Connector voor Rolstoel, Scootmobiel, Scooter, Kinderwagen

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 3 cm

Breedte:

Omschrijving van Allernieuwste Uitschuifbare Knikbare Paraplu Houder Parasol Connector voor Rolstoel, Scootmobiel, Scooter, Kinderwagen

Met de allernieuwste uitschuifbare en knikbare parapluhouder voor rolstoelen, scootmobielen, scooters en kinderwagens, ben je altijd beschermd tegen de zon en regen. Deze universele parapluhouder is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Dankzij de knikbare functie kun je de parapluhouder in elke gewenste hoek gebruiken, zodat je altijd optimaal beschermd bent tegen de weersomstandigheden. Daarnaast is deze parapluhouder ook nog eens uitschuifbaar. Met een lengte van 7 cm kan de houder moeiteloos worden uitgeschoven tot een indrukwekkende lengte van 58 cm. Hierdoor kun je de hoogte van de paraplu aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en de omstandigheden. Of je nu een wandeling maakt met je kinderwagen, een ritje maakt op je scootmobiel of gewoon geniet van een dagje uit met je rolstoel, deze parapluhouder zorgt ervoor dat je altijd comfortabel en droog blijft. Met deze innovatieve parapluhouder ben je voorbereid op alle weersomstandigheden. Dankzij de universele bevestiging past de houder op bijna alle typen rolstoelen, scootmobielen, scooters en kinderwagens. Dus waar je ook naartoe gaat, je kunt altijd rekenen op de bescherming en veelzijdigheid van deze parapluhouder.

Veelgestelde vragen over Allernieuwste Uitschuifbare Knikbare Paraplu Houder Parasol Connector voor Rolstoel, Scootmobiel, Scooter, Kinderwagen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Allernieuwste Uitschuifbare Knikbare Paraplu Houder Parasol Connector voor Rolstoel, Scootmobiel, Scooter, Kinderwagen is . Daarnaast is Allernieuwste Uitschuifbare Knikbare Paraplu Houder Parasol Connector voor Rolstoel, Scootmobiel, Scooter, Kinderwagen geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Allernieuwste Uitschuifbare Knikbare Paraplu Houder Parasol Connector voor Rolstoel, Scootmobiel, Scooter, Kinderwagen heeft .

Allernieuwste Uitschuifbare Knikbare Paraplu Houder Parasol Connector voor Rolstoel, Scootmobiel, Scooter, Kinderwagen heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Allernieuwste Uitschuifbare Knikbare Paraplu Houder Parasol Connector voor Rolstoel, Scootmobiel, Scooter, Kinderwagen heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Allernieuwste Uitschuifbare Knikbare Paraplu Houder Parasol Connector voor Rolstoel, Scootmobiel, Scooter, Kinderwagen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 3 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens