1. kinderwagen
  2. Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg

Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg

Merk

Lionelo

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

11.5 kg

Afmetingen

Hoogte: 110 cm

Breedte: 57 cm

Omschrijving van Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg

De Lionelo Annet Plus Kinderwagen is de perfecte metgezel voor jou en je kind, waar je ook naartoe gaat. Met het 2-in-1 inklapsysteem is het opzetten en opvouwen van de kinderwagen een fluitje van een cent. Het XXL dakje zorgt ervoor dat je kind altijd beschermd is tegen de zon, wind en regen, zodat jullie samen kunnen genieten van uitstapjes in alle weersomstandigheden. Wat deze kinderwagen echt uniek maakt, zijn de grote wielen. Met een diameter van 11 inch aan de achterkant en 8 inch aan de voorkant, gemaakt van duurzaam EVA-schuim, bieden ze buitengewone stabiliteit en grip op elk terrein. Of je nu door de stad wandelt of een avontuurlijke wandeling maakt in de natuur, deze kinderwagen kan het allemaal aan. Veiligheid staat voorop bij Lionelo. Daarom is de kinderwagen uitgerust met een voetrem die zorgt voor optimale veiligheid. Daarnaast kun je de wielen vergrendelen voor extra stabiliteit tijdens het wandelen. De efficiënte schokdempers in alle wielen verminderen trillingen tot bijna nul, waardoor je kind comfortabel en rustig kan genieten van de rit. Met een maximale draagkracht van 22 kg groeit deze kinderwagen mee met je kind. De verstelbare rugleuning en de mogelijkheid om de kinderwagen om te vormen tot een reiswieg maken het een veelzijdige keuze voor elke fase van de kindertijd. De Lionelo Annet Plus Kinder.

Veelgestelde vragen over Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg is 15 kg. Daarnaast is Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg heeft Alle banden zijn massieve banden.

Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Lionelo Annet Plus Kinderwagen 2in1 inklapsysteem XXL dakje tot 22 kg zijn als volgt:

  • Product hoogte: 110 cm
  • product breedte: 57 cm
  • Het is daarnaast 11.5 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens