Deryan Rolo autostoel Adapter voor Maxi Cosi /Cybex/Nuna

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Deryan Rolo autostoel Adapter voor Maxi Cosi /Cybex/Nuna om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Deryan Rolo autostoel Adapter voor Maxi Cosi /Cybex/Nuna

Merk

Deryan

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0 g

Afmetingen

Hoogte: 3 cm

Breedte:

Omschrijving van Deryan Rolo autostoel Adapter voor Maxi Cosi /Cybex/Nuna

De DERYAN Rolo Autostoel Adapter is de perfecte aanvulling op jouw DERYAN Rolo Buggy. Met deze handige adapter kun je eenvoudig jouw Maxi Cosi, Cybex of Nuna autostoel bevestigen, zodat je jouw kleintje veilig en comfortabel kunt vervoeren tijdens al je avonturen. Of je nu een dagje naar het park gaat of een lange wandeling maakt, met deze adapter ben je altijd klaar om op pad te gaan. Deze autostoel adapter is ontworpen met het oog op gemak en gebruiksvriendelijkheid. Het installeren van de adapter op de Rolo Buggy is een fluitje van een cent en kan in slechts enkele seconden worden gedaan. Je hoeft geen ingewikkelde instructies te volgen of extra gereedschap te gebruiken. Gewoon klikken en klaar! Bovendien sluit de adapter naadloos aan op de buggy, wat zorgt voor een stabiele en veilige verbinding. Met de DERYAN Rolo Autostoel Adapter hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kindje. De adapter is gemaakt van duurzaam materiaal en voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Je kunt erop vertrouwen dat je kleintje goed beschermd is tijdens het reizen. Daarnaast biedt de adapter ook nog eens extra comfort. De autostoel kan in verschillende posities worden geplaatst, zodat je kindje altijd in de meest comfortabele positie zit. Kortom, met de DERYAN Rolo Autostoel Adapter ben je verzekerd van een veilige en comfortabele reis voor jou.

Veelgestelde vragen over Deryan Rolo autostoel Adapter voor Maxi Cosi /Cybex/Nuna

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Deryan Rolo autostoel Adapter voor Maxi Cosi /Cybex/Nuna is . Daarnaast is Deryan Rolo autostoel Adapter voor Maxi Cosi /Cybex/Nuna geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Deryan Rolo autostoel Adapter voor Maxi Cosi /Cybex/Nuna heeft .

Deryan Rolo autostoel Adapter voor Maxi Cosi /Cybex/Nuna heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Deryan Rolo autostoel Adapter voor Maxi Cosi /Cybex/Nuna heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Deryan Rolo autostoel Adapter voor Maxi Cosi /Cybex/Nuna zijn als volgt:

  • Product hoogte: 3 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens