1. kinderwagen
  2. Ding Vivo Wandelwagen Rose Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

Ding Vivo Wandelwagen Rose Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Ding Vivo Wandelwagen Rose Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Ding Vivo Wandelwagen Rose Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

Merk

Ding

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 49 cm

Omschrijving van Ding Vivo Wandelwagen Rose Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

De Ding Vivo wandelwagen in de kleur Rose is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar comfort en gemak tijdens het wandelen met hun kleintje. Deze inklapbare buggy is ontworpen om het leven van ouders eenvoudiger te maken, zonder in te leveren op stijl en functionaliteit. De wandelwagen is geschikt voor kindjes vanaf 6 maanden tot maximaal 15 kg. Met zijn stevige constructie en duurzaamheid biedt de Vivo wandelwagen een veilige en comfortabele rit voor je kindje. Het boodschappenmandje onder de wandelwagen biedt voldoende ruimte om al je benodigdheden mee te nemen tijdens je wandelingen, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Daarnaast is de Vivo wandelwagen voorzien van een handige zonnekap, waardoor je kleintje beschermd is tegen de zonnestralen. Met slechts één handbeweging kun je de wandelwagen eenvoudig in- en uitklappen, waardoor hij ideaal is voor drukke ouders onderweg. Of je nu een lange wandeling maakt in het park of een snelle boodschap doet in de stad, met de Ding Vivo wandelwagen ben je altijd klaar voor avontuur met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Ding Vivo Wandelwagen Rose Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Ding Vivo Wandelwagen Rose Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap is 15 kg. Daarnaast is Ding Vivo Wandelwagen Rose Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Ding Vivo Wandelwagen Rose Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap heeft Massieve banden.

Ding Vivo Wandelwagen Rose Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Ding Vivo Wandelwagen Rose Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Ding Vivo Wandelwagen Rose Inklapbare buggy Inclusief boodschappenmandje en zonnekap zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 49 cm
  • Het is daarnaast 7 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens