1. kinderwagen
  2. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

108 g

Afmetingen

Hoogte: 0.5 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea

Met de Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea creëer je niet alleen een rustige en vredige omgeving voor je kindje, maar geef je ook een stijlvolle uitstraling aan je kinderwagen. Deze cover beschermt je kindje tegen licht, wind, zon, geluid, lichte regen en andere omgevingsinvloeden. De Dooky Universal Cover is gemaakt van zacht en comfortabel Oekotex katoen, waardoor het heerlijk aanvoelt voor je kleintje. Het katoen is van hoge kwaliteit en bovendien machine wasbaar, wat het onderhoud erg gemakkelijk maakt. Wat deze cover extra bijzonder maakt, is dat het universeel is en binnen enkele seconden te bevestigen is aan verschillende kinderwagens, autostoeltjes groep 0+ en zelfs buggy's. Hierdoor kun je de cover gemakkelijk aanpassen aan jouw behoeften en de weersomstandigheden. Dankzij de Linea designprint geeft deze Dooky Universal Cover een trendy touch aan elke kinderwagen. Bescherm je kindje met de Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea en geniet samen van comfort en stijl tijdens je wandelingen en uitstapjes.

Veelgestelde vragen over Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea is . Daarnaast is Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea heeft .

Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Universal Cover Zonnescherm Kinderwagen Linea zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0.5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 108 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens