1. kinderwagen
  2. Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon

Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon

Merk

Bugaboo

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.20 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon

Met de Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon kunnen ouders nu nog meer flexibiliteit en gemak ervaren tijdens het wandelen met hun kinderen. Deze adapter is speciaal ontworpen om het Bugaboo Comfort meerijdplankje te bevestigen op de Bugaboo Cameleon³ of Bugaboo Cameleon+ (2008 model). Met deze handige adapter kunnen oudere kinderen veilig en comfortabel meerijden op het meerijdplankje, terwijl de jongere broer of zus in de kinderwagen zit. Dit biedt ouders de mogelijkheid om hun kinderen samen te laten genieten van de wandelingen, zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over vermoeide voetjes of gedoe met aparte kinderwagens. De adapter is eenvoudig te installeren en zorgt voor een stevige en stabiele bevestiging van het meerijdplankje op de kinderwagen. Hierdoor kunnen ouders vol vertrouwen op pad gaan, wetende dat hun kinderen veilig en comfortabel zijn. Met de Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon wordt het wandelen met kinderen een stuk leuker en gemakkelijker.

Veelgestelde vragen over Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon is . Daarnaast is Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon heeft .

Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Bugaboo Comfort Meerijdplankje Adapterset Bugaboo Cameleon zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.20 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens