1. kinderwagen
  2. Hauck Shopper Neo II buggy, vanaf geboorte, Caviar Silver

Hauck Shopper Neo II buggy, vanaf geboorte, Caviar Silver

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck Shopper Neo II buggy, vanaf geboorte, Caviar Silver om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck Shopper Neo II buggy, vanaf geboorte, Caviar Silver

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

9.70 kg

Afmetingen

Hoogte: 106 cm

Breedte: 54 cm

Omschrijving van Hauck Shopper Neo II buggy, vanaf geboorte, Caviar Silver

De Hauck Shopper Neo II buggy is een must-have voor ouders die graag boodschappen doen of eropuit gaan met hun kleintje. Deze buggy is ontworpen om gemakkelijk te ontgrendelen en met slechts één hand compact op te vouwen, zodat je je andere hand vrij hebt om je kindje vast te houden. Het maakt reizen met de bus of trein een fluitje van een cent. De Shopper Neo II kan namelijk zeer klein worden opgevouwen, zodat hij gemakkelijk in de kofferbak past. Deze lichte en wendbare buggy is perfect om door drukke voetgangersgebieden te manoeuvreren dankzij de zwenkwielen en vergrendelbare voorwielen. Je kunt flessen, snacks en andere kleine spullen bewaren op de twee handige accessoirebladen. Daarnaast biedt de grote mand voldoende ruimte voor al je boodschappen of babybenodigdheden. De Hauck Shopper Neo II is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol met zijn elegante Caviar Silver kleur. Of je nu een snelle boodschap moet doen of een dagje uit wilt met je kindje, de Hauck Shopper Neo II buggy is de ideale metgezel. Met zijn gebruiksvriendelijke functies en handige opbergmogelijkheden, maakt deze buggy jouw leven als ouder een stuk gemakkelijker en comfortabeler.

Veelgestelde vragen over Hauck Shopper Neo II buggy, vanaf geboorte, Caviar Silver

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck Shopper Neo II buggy, vanaf geboorte, Caviar Silver is 25 kg. Daarnaast is Hauck Shopper Neo II buggy, vanaf geboorte, Caviar Silver geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck Shopper Neo II buggy, vanaf geboorte, Caviar Silver heeft Alle banden zijn massieve banden.

Hauck Shopper Neo II buggy, vanaf geboorte, Caviar Silver heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck Shopper Neo II buggy, vanaf geboorte, Caviar Silver heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hauck Shopper Neo II buggy, vanaf geboorte, Caviar Silver zijn als volgt:

  • Product hoogte: 106 cm
  • product breedte: 54 cm
  • Het is daarnaast 9.70 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens