1. kinderwagen
  2. Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht

Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht

Merk

Deryan

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

9.09 kg

Afmetingen

Hoogte: 108 cm

Breedte: 56 cm

Omschrijving van Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht

Op zoek naar een comfortabele en stijlvolle manier om op pad te gaan met je kleintje? Dan is de Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht de perfecte keuze! Deze buggy is ontworpen met het comfort van jouw kindje als absolute prioriteit. Met zijn compacte en vouwbare ontwerp is de Deryan XP de beste keuze op de markt. Maar dat is nog niet alles! Met de mogelijkheid om jouw XP te upgraden met een bijpassende reiswieg, kun je deze buggy gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. Dit zorgt voor nog meer gemak en flexibiliteit tijdens je uitstapjes. De Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol met zijn moderne design. Met deze buggy kun je vol vertrouwen en comfort op pad gaan met je kindje. Of je nu een wandeling maakt in het park of een drukke stad verkent, de Deryan XP zorgt ervoor dat jouw kleintje altijd in het middelpunt van de aandacht staat. Dus waar wacht je nog op? Upgrade jouw buggy-ervaring met de Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht en geniet van comfort en stijl onderweg!

Veelgestelde vragen over Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht is 25 kg. Daarnaast is Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht heeft Alle banden zijn massieve banden.

Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Deryan Luxe XP Buggy XL Compact lichtgewicht zijn als volgt:

  • Product hoogte: 108 cm
  • product breedte: 56 cm
  • Het is daarnaast 9.09 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens