1. kinderwagen
  2. Bugaboo Cup Holder Bekerhouder

Bugaboo Cup Holder Bekerhouder

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bugaboo Cup Holder Bekerhouder om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bugaboo Cup Holder Bekerhouder

Merk

Bugaboo

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.28 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Bugaboo Cup Holder Bekerhouder

De Bugaboo Cup Holder Bekerhouder is de ideale metgezel voor ouders onderweg. Of je nu een flesje melk, een drinkbeker voor je kleintje of gewoon een verfrissend drankje voor jezelf wilt meenemen, deze bekerhouder zorgt ervoor dat je alles binnen handbereik hebt. Met zijn eenvoudige bevestigingssysteem kun je de cupholder gemakkelijk aan de duwbeugel van je Bugaboo kinderwagen vastmaken. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar een plek om je drankje neer te zetten terwijl je onderweg bent. Deze bekerhouder is ontworpen om dranken tot 500 ml veilig vast te houden. Of je nu geniet van een verfrissend sapje, een ijskoude frisdrank of gewoon wat water, je kunt er zeker van zijn dat je drankje stevig op zijn plaats blijft zitten. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat de bekerhouder lang meegaat, zelfs bij dagelijks gebruik. Houd er echter rekening mee dat de Bugaboo Cup Holder Bekerhouder niet geschikt is voor hete dranken. Dus als je zin hebt in een warme kop koffie of thee, is het beter om je drankje in een thermosfles mee te nemen. Met de Bugaboo Cup Holder Bekerhouder geniet je onderweg van het gemak en de functionaliteit die je nodig hebt.

Veelgestelde vragen over Bugaboo Cup Holder Bekerhouder

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bugaboo Cup Holder Bekerhouder is . Daarnaast is Bugaboo Cup Holder Bekerhouder geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bugaboo Cup Holder Bekerhouder heeft .

Bugaboo Cup Holder Bekerhouder heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bugaboo Cup Holder Bekerhouder heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Bugaboo Cup Holder Bekerhouder zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.28 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens