1. kinderwagen
  2. Zonnedoek voor kinderwagen en buggy Schaduwdoek Altabebe

Zonnedoek voor kinderwagen en buggy Schaduwdoek Altabebe

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Zonnedoek voor kinderwagen en buggy Schaduwdoek Altabebe om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Zonnedoek voor kinderwagen en buggy Schaduwdoek Altabebe

Merk

Altabebe

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.05 kg

Afmetingen

Hoogte: 0 cm

Breedte:

Omschrijving van Zonnedoek voor kinderwagen en buggy Schaduwdoek Altabebe

Het zonnescherm van Altabebe is een must-have tijdens de stralende zomerdagen, wanneer de zonnestralen extra fel zijn. De Altabebe Zonnescherm voor kinderwagens, buggy's en wandelwagens beschermt jouw kleintje tegen de verblindende zonnestralen. Met afmetingen van 64x50 cm zorgt het voor een optimale bescherming van je baby. De zilvercoating aan de binnenzijde biedt UPF50+ bescherming volgens de strenge Australische normen. Bovendien is het gemaakt van waterafstotend Oxford Polyester materiaal, dus je hoeft je geen zorgen te maken als er in het voorjaar een kleine regenbui voorbij komt. Het installeren van de Sunshade hoes is eenvoudig. Bevestig deze met de touwtjes aan de stang van de kinderwagen en maak hem vast met het rekbare koord aan de kap. Dankzij de eenvoud van het Altabebe zonnescherm kun je de positie gemakkelijk aanpassen aan de stand van de zon. Verplaats hem simpelweg naar links, rechts, boven, voor of achter. Het zonnescherm is wasbaar op 30°C, zodat je het altijd schoon en fris kunt houden. De Altabebe zonneschermen voor wandelwagens en kinderwagens zijn het resultaat van Altabebe's jarenlange ervaring, innovatief denken en hoogwaardige kwaliteit. Dit alles met één doel voor ogen: de veiligheid en het comfort van je kindje.

Veelgestelde vragen over Zonnedoek voor kinderwagen en buggy Schaduwdoek Altabebe

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Zonnedoek voor kinderwagen en buggy Schaduwdoek Altabebe is . Daarnaast is Zonnedoek voor kinderwagen en buggy Schaduwdoek Altabebe geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Zonnedoek voor kinderwagen en buggy Schaduwdoek Altabebe heeft .

Zonnedoek voor kinderwagen en buggy Schaduwdoek Altabebe heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Zonnedoek voor kinderwagen en buggy Schaduwdoek Altabebe heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Zonnedoek voor kinderwagen en buggy Schaduwdoek Altabebe zijn als volgt:

  • Product hoogte: 0 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.05 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens