1. kinderwagen
  2. Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige

Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

518 g

Afmetingen

Hoogte: 77.5 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige

De Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige is een absolute must-have voor ouders die hun kleintje willen beschermen tegen de felle zonnestralen. Deze unieke parasol is speciaal ontworpen om op de kinderwagen of buggy te bevestigen en biedt optimale bescherming tegen schadelijk zonlicht. Met zijn flexibele ontwerp kan de parasol eenvoudig in elke gewenste richting worden gebogen, waardoor je kindje altijd in de schaduw kan blijven. Of je nu een wandeling maakt in het park, een dagje naar het strand gaat of gewoon onderweg bent, deze parasol zorgt voor een comfortabele en veilige omgeving voor je kleintje. Naast zijn praktische functionaliteit heeft de Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige ook een stijlvol design. De romantische bladerenprint in zachte beige tinten voegt een vleugje elegantie toe aan elke kinderwagen. Bovendien is de parasol eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, waardoor hij zeer gebruiksvriendelijk is. Bescherm je kindje tegen de zonnestralen met de Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige en geniet samen van zorgeloze avonturen in de buitenlucht.

Veelgestelde vragen over Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige is . Daarnaast is Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige heeft .

Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Parasol Kinderwagen Romantic Leaves Beige zijn als volgt:

  • Product hoogte: 77.5 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 518 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens