1. kinderwagen
  2. Easywalker Easyboard Meerijdplankje

Easywalker Easyboard Meerijdplankje

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Easywalker Easyboard Meerijdplankje om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Easywalker Easyboard Meerijdplankje

Merk

Easywalker

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

1892 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Easywalker Easyboard Meerijdplankje

Met het Easywalker Easyboard Meerijdplankje hoef je je geen zorgen meer te maken over hoe je je oudere kind gemakkelijk kunt meenemen tijdens het wandelen met de Easywalker Wandelwagen of Buggy. Dit handige accessoire is speciaal ontworpen om je leven als ouder gemakkelijker te maken en ervoor te zorgen dat je moeiteloos met beide kinderen onderweg kunt zijn. Het Easywalker Easyboard Meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen op de Easywalker Wandelwagen of Buggy, waardoor je oudere kind een comfortabele en veilige plek heeft om mee te rijden. Met dit unieke plankje hoeft je oudere kind niet meer te lopen of moe te worden tijdens lange wandelingen. Het Easyboard is stevig en stabiel, waardoor je kind veilig kan staan terwijl jij de controle houdt over de wandelwagen of buggy. Met het Easywalker Easyboard Meerijdplankje wordt het dagelijks leven als ouder een stuk gemakkelijker. Je kunt nu zonder zorgen op pad met je twee kinderen, wetende dat je oudere kind veilig en comfortabel mee kan rijden. Dus ga eropuit en geniet van quality time met je kinderen, terwijl je de Easywalker Wandelwagen of Buggy en het Easyboard Meerijdplankje moeiteloos navigeert door elke situatie.

Veelgestelde vragen over Easywalker Easyboard Meerijdplankje

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Easywalker Easyboard Meerijdplankje is . Daarnaast is Easywalker Easyboard Meerijdplankje geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Easywalker Easyboard Meerijdplankje heeft .

Easywalker Easyboard Meerijdplankje heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Easywalker Easyboard Meerijdplankje heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Easywalker Easyboard Meerijdplankje zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 1892 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens