1. kinderwagen
  2. Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen Universeel Ook voor babynest of campingbed Buggyklamboe Muggen- insectengaas

Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen Universeel Ook voor babynest of campingbed Buggyklamboe Muggen- insectengaas

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen Universeel Ook voor babynest of campingbed Buggyklamboe Muggen- insectengaas om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen Universeel Ook voor babynest of campingbed Buggyklamboe Muggen- insectengaas

Merk

Casteleyn

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.20 kg

Afmetingen

Hoogte: 2 cm

Breedte:

Omschrijving van Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen Universeel Ook voor babynest of campingbed Buggyklamboe Muggen- insectengaas

Het Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen is de perfecte oplossing om je kindje te beschermen tegen vervelende muggen en insecten. Dit universele muggennet kan niet alleen worden gebruikt voor de kinderwagen, maar ook voor een babynestje of een campingbedje. Met dit handige accessoire hoef je je geen zorgen meer te maken over je kleintje dat gestoord wordt door gezoem en jeukende beten. Het muggennet is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat niet alleen duurzaam is, maar ook zorgt voor een optimale luchtcirculatie. Het fijne insectengaas houdt muggen en andere beestjes op een veilige afstand, terwijl je kindje nog steeds kan genieten van frisse lucht. De klamboe is eenvoudig te bevestigen en past op de meeste kinderwagens, babynestjes en campingbedjes. Dit zwarte muggennet is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het voegt een vleugje elegantie toe aan de kinderwagen en past perfect bij elke outfit. Met het Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen hoef je niet langer bang te zijn voor muggenbeten tijdens je wandelingen of kampeeravonturen. Bescherm je baby op een trendy en effectieve manier met dit veelzijdige en praktische muggennet.

Veelgestelde vragen over Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen Universeel Ook voor babynest of campingbed Buggyklamboe Muggen- insectengaas

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen Universeel Ook voor babynest of campingbed Buggyklamboe Muggen- insectengaas is . Daarnaast is Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen Universeel Ook voor babynest of campingbed Buggyklamboe Muggen- insectengaas geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen Universeel Ook voor babynest of campingbed Buggyklamboe Muggen- insectengaas heeft .

Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen Universeel Ook voor babynest of campingbed Buggyklamboe Muggen- insectengaas heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen Universeel Ook voor babynest of campingbed Buggyklamboe Muggen- insectengaas heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Casteleyn Muggennet voor de kinderwagen Universeel Ook voor babynest of campingbed Buggyklamboe Muggen- insectengaas zijn als volgt:

  • Product hoogte: 2 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.20 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens