1. kinderwagen
  2. X Adventure Buggy Brava Plooibuggy Lichtgewicht 4 standen Navy

X Adventure Buggy Brava Plooibuggy Lichtgewicht 4 standen Navy

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over X Adventure Buggy Brava Plooibuggy Lichtgewicht 4 standen Navy om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties X Adventure Buggy Brava Plooibuggy Lichtgewicht 4 standen Navy

Merk

Xadventure

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

7.8 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van X Adventure Buggy Brava Plooibuggy Lichtgewicht 4 standen Navy

Ontdek de wereld in alle comfort met de X Adventure buggy Brava! Deze lichtgewicht plooibuggy is de perfecte metgezel voor avontuurlijke ouders. Met zijn eenvoudige inklapsysteem en lichte gewicht kun je de Brava moeiteloos overal mee naartoe nemen. Of je nu een dagje naar het park gaat, gaat shoppen in de stad of een reis maakt, de Brava staat altijd voor je klaar. Deze Navy-kleurige buggy heeft vier verschillende standen, zodat je je kleintje altijd in de meest comfortabele positie kunt plaatsen. Of ze nu willen zitten, liggen of een dutje willen doen, met de Brava is het allemaal mogelijk. Daarnaast is de buggy voorzien van een verstelbare voetensteun en een 5-punts veiligheidsharnas, zodat je kindje altijd veilig en comfortabel zit. Dankzij het compacte formaat en de handige draagriem is de Brava ook ideaal voor onderweg. Je kunt hem gemakkelijk opbergen in de auto, meenemen in het vliegtuig of zelfs in de trein. Met de X Adventure buggy Brava geniet je van elk moment samen met je kleintje, terwijl je moeiteloos de wereld verkent.

Veelgestelde vragen over X Adventure Buggy Brava Plooibuggy Lichtgewicht 4 standen Navy

Het maximaal aanbevolen gewicht voor X Adventure Buggy Brava Plooibuggy Lichtgewicht 4 standen Navy is 15 kg. Daarnaast is X Adventure Buggy Brava Plooibuggy Lichtgewicht 4 standen Navy geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. X Adventure Buggy Brava Plooibuggy Lichtgewicht 4 standen Navy heeft Alle banden zijn massieve banden.

X Adventure Buggy Brava Plooibuggy Lichtgewicht 4 standen Navy heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. X Adventure Buggy Brava Plooibuggy Lichtgewicht 4 standen Navy heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van X Adventure Buggy Brava Plooibuggy Lichtgewicht 4 standen Navy zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 7.8 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens