1. kinderwagen
  2. Jinius ® Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2

Jinius ® Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Jinius ® Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Jinius ® Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2

Merk

Jinius

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

100 g

Afmetingen

Hoogte: 2 cm

Breedte:

Omschrijving van Jinius ® Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2

De Jinius® kinderwagen tassenhaken zijn een absolute must-have voor elke ouder die vaak onderweg is met meerdere tassen en benodigdheden. Deze handige haakjes zijn speciaal ontworpen om uw tassen veilig en gemakkelijk aan de kinderwagen te bevestigen, waardoor u uw handen vrij heeft en optimaal van uw wandeling kunt genieten. Met deze tassenhaken hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het dragen van zware boodschappentassen of luiertassen terwijl u tegelijkertijd uw kinderwagen probeert te duwen. De stevige haakjes zorgen ervoor dat uw tassen stevig aan de kinderwagen worden bevestigd, zonder dat ze eraf vallen of in de weg zitten. Daarnaast zijn de tassenhaken ook zeer eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, waardoor u ze gemakkelijk kunt aanpassen aan uw behoeften. Of u nu een korte wandeling maakt of een dagje gaat winkelen, met de Jinius® kinderwagen tassenhaken heeft u altijd genoeg ruimte om al uw spullen mee te nemen. Maak uw leven eenvoudiger en geniet van het gemak van de Jinius® kinderwagen tassenhaken!

Veelgestelde vragen over Jinius ® Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Jinius ® Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 is . Daarnaast is Jinius ® Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Jinius ® Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 heeft .

Jinius ® Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Jinius ® Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Jinius ® Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 zijn als volgt:

  • Product hoogte: 2 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 100 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens