1. kinderwagen
  2. Navaris ademend inlegkussen voor buggy Zomerkussen voor kinderwagen Universele maat Houdt koel en beschermt tegen

Navaris ademend inlegkussen voor buggy Zomerkussen voor kinderwagen Universele maat Houdt koel en beschermt tegen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Navaris ademend inlegkussen voor buggy Zomerkussen voor kinderwagen Universele maat Houdt koel en beschermt tegen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Navaris ademend inlegkussen voor buggy Zomerkussen voor kinderwagen Universele maat Houdt koel en beschermt tegen

Merk

Navaris

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.15 kg

Afmetingen

Hoogte: 4 cm

Breedte:

Omschrijving van Navaris ademend inlegkussen voor buggy Zomerkussen voor kinderwagen Universele maat Houdt koel en beschermt tegen

BLIJF KOEL: Met het ademende inlegkussen van Navaris blijft je kindje heerlijk koel op warme dagen. Het kussen is geschikt voor de meeste buggy's, kinderwagens en babystoeltjes, zodat je lekker lang kunt wandelen in het park op een zomerse dag. Dankzij de speciale 3D honingraatstructuur is de mat ademend, vochtabsorberend en sneldrogend. Bovendien zorgt het kussen voor extra zacht comfort voor je kindje, zelfs wanneer je een keertje langer onderweg bent. DETAILS: Je ontvangt een zomerse inlegkussen met de afmetingen 73 x 36 cm. Het kussen is gemaakt van polyester en POM en kan eenvoudig in de wasmachine worden gewassen op maximaal 40°C. Het kussen beschermt de buggy tegen vlekken en vuil, dus geen zorgen als je kindje knoeit tijdens het eten in de buggy. Het kussen kan gemakkelijk worden verwijderd en in de wasmachine worden gestopt voor een snelle en eenvoudige reiniging. ANTISLIP: Dankzij de textuur van het kussen blijft het stevig op zijn plaats liggen, zonder te glijden. Bovenaan het kussen bevinden zich handige haken waarmee je het kunt vastmaken aan de stoel of buggy, zodat het niet verschuift tijdens gebruik. Met het ademende inlegkussen van Navaris geef je je kindje het comfort en de bescherming die het verdient tijdens zomerse uitjes.

Veelgestelde vragen over Navaris ademend inlegkussen voor buggy Zomerkussen voor kinderwagen Universele maat Houdt koel en beschermt tegen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Navaris ademend inlegkussen voor buggy Zomerkussen voor kinderwagen Universele maat Houdt koel en beschermt tegen is . Daarnaast is Navaris ademend inlegkussen voor buggy Zomerkussen voor kinderwagen Universele maat Houdt koel en beschermt tegen geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Navaris ademend inlegkussen voor buggy Zomerkussen voor kinderwagen Universele maat Houdt koel en beschermt tegen heeft .

Navaris ademend inlegkussen voor buggy Zomerkussen voor kinderwagen Universele maat Houdt koel en beschermt tegen heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Navaris ademend inlegkussen voor buggy Zomerkussen voor kinderwagen Universele maat Houdt koel en beschermt tegen heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Navaris ademend inlegkussen voor buggy Zomerkussen voor kinderwagen Universele maat Houdt koel en beschermt tegen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 4 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.15 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens