1. kinderwagen
  2. Werner Christ Lamsvacht TREND Voor in de kinderwagen, buggy of wiegje schapenvacht

Werner Christ Lamsvacht TREND Voor in de kinderwagen, buggy of wiegje schapenvacht

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Werner Christ Lamsvacht TREND Voor in de kinderwagen, buggy of wiegje schapenvacht om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Werner Christ Lamsvacht TREND Voor in de kinderwagen, buggy of wiegje schapenvacht

Merk

Werner Christ

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

500 g

Afmetingen

Hoogte: 2 cm

Breedte:

Omschrijving van Werner Christ Lamsvacht TREND Voor in de kinderwagen, buggy of wiegje schapenvacht

Onze Werner Christ Lamsvacht TREND is perfect voor jouw kleintje! Dit lamsvacht is speciaal ontworpen voor gebruik in de kinderwagen, buggy of wiegje. Het biedt niet alleen comfort en warmte, maar heeft ook een medicinaal gelooid lamswol dat zacht aanvoelt op de huid van je baby. Met een wolhoogte van 25 mm zorgt dit lamsvacht voor een luxueuze en knusse ervaring voor je kleintje. Het natuurlijke materiaal reguleert de temperatuur, waardoor het geschikt is voor alle seizoenen. In de winter houdt het je baby lekker warm en in de zomer zorgt het voor verkoeling. Onze lamsvacht is niet alleen heerlijk zacht, maar ook veilig en duurzaam. Het is volledig vrij van schadelijke stoffen en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien is het eenvoudig te reinigen en te onderhouden, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik. Geef je kleintje het beste met de Werner Christ Lamsvacht TREND. Laat je baby genieten van het comfort en de warmte van deze hoogwaardige schapenvacht, terwijl jij geniet van de gemoedsrust dat je een veilig en duurzaam product hebt gekozen.

Veelgestelde vragen over Werner Christ Lamsvacht TREND Voor in de kinderwagen, buggy of wiegje schapenvacht

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Werner Christ Lamsvacht TREND Voor in de kinderwagen, buggy of wiegje schapenvacht is . Daarnaast is Werner Christ Lamsvacht TREND Voor in de kinderwagen, buggy of wiegje schapenvacht geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Werner Christ Lamsvacht TREND Voor in de kinderwagen, buggy of wiegje schapenvacht heeft .

Werner Christ Lamsvacht TREND Voor in de kinderwagen, buggy of wiegje schapenvacht heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Werner Christ Lamsvacht TREND Voor in de kinderwagen, buggy of wiegje schapenvacht heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Werner Christ Lamsvacht TREND Voor in de kinderwagen, buggy of wiegje schapenvacht zijn als volgt:

  • Product hoogte: 2 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 500 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens