1. kinderwagen
  2. Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare

Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

10.78 kg

Afmetingen

Hoogte: 58 cm

Breedte: 54 cm

Omschrijving van Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare

De Hauck Rapid 4 buggy is een must-have voor ouders die graag op pad gaan met hun kleintje. Met deze buggy kun je moeiteloos rondrijden en genieten van comfort en gemak. De voorwielen zijn zwenkwielen die 360° kunnen draaien, waardoor je moeiteloos door drukke straten en smalle doorgangen kunt manoeuvreren. En als je meer stabiliteit nodig hebt, kun je de wielen eenvoudig vergrendelen. De Hauck Rapid 4 is niet alleen praktisch, maar ook comfortabel voor je kindje. De ligstand vanaf de geboorte zorgt ervoor dat je kleintje altijd comfortabel kan rusten en zelfs een dutje kan doen tijdens het wandelen. Daarnaast is de buggy geschikt voor kinderen tot 25 kg, dus je kunt er jarenlang plezier van hebben. Niet alleen is de Hauck Rapid 4 buggy functioneel en comfortabel, hij is ook nog eens zeer compact en gemakkelijk inklapbaar met één hand. Dit maakt hem ideaal voor ouders die vaak onderweg zijn en weinig opbergruimte hebben. Daarnaast is de zachte handgreep in hoogte verstelbaar, waardoor je hem kunt aanpassen aan jouw lengte voor een optimale duwervaring. Kortom, de Hauck Rapid 4 buggy is de perfecte metgezel voor jouw uitstapjes met je kleintje!

Veelgestelde vragen over Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare is 25 kg. Daarnaast is Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare heeft Alle banden zijn massieve banden.

Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hauck Rapid 4 buggy tot 25 kg met ligstand vanaf geboorte, klein inklapbaar met één hand, in hoogte verstelbare zijn als volgt:

  • Product hoogte: 58 cm
  • product breedte: 54 cm
  • Het is daarnaast 10.78 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens