1. kinderwagen
  2. Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder

Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder

Merk

Zugati

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder

De Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder is een must-have accessoire voor elke ouder die graag wandelt met hun baby. Deze universele cupholder en telefoonhouder zullen je leven als ouder verrijken en je helpen om optimaal te genieten van je wandelingen. Met deze handige cupholder kun je gemakkelijk je favoriete drankje meenemen en onderweg van genieten. Of je nu een warme koffie wilt meenemen om op te warmen tijdens een koude winterwandeling, of een verfrissend drankje voor die warme zomerse dagen, deze cupholder is de perfecte metgezel. Hij is ontworpen om stevig aan je kinderwagen te bevestigen, zodat je drankje altijd binnen handbereik is terwijl je met je baby wandelt. Maar dat is niet alles! Deze handige accessoire dient ook als telefoonhouder, zodat je je telefoon veilig en gemakkelijk kunt meenemen tijdens je wandelingen. Of je nu een belangrijk telefoontje verwacht of gewoon je favoriete muziek wilt luisteren terwijl je wandelt, deze telefoonhouder zorgt ervoor dat je telefoon altijd binnen handbereik is. Hij is compatibel met de meeste telefoons en is verstelbaar, zodat je hem kunt aanpassen aan de grootte van je telefoon. Verwen jezelf met het gemak en de functionaliteit van de Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder en ervaar ultiem gemak tijdens je wandelingen met je baby. Geniet van je drankje en houd je telefoon veilig binnen handbereik -.

Veelgestelde vragen over Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder is . Daarnaast is Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder heeft .

Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Zugati Hexagon Kinderwagen Bekerhouder Telefoonhouder zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens