1. kinderwagen
  2. Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte

Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

18.26 kg

Afmetingen

Hoogte: 105 cm

Breedte: 66 cm

Omschrijving van Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte

De Hauck Duett 2 is een revolutionaire duo kinderwagen die speciaal is ontworpen voor ouders met kinderen van verschillende leeftijden. Met dit intelligente ontwerp kunnen ouders genieten van ongeëvenaarde flexibiliteit en mobiliteit. Of je nu een pasgeboren baby hebt of een nieuwsgierige peuter, deze kinderwagen past zich moeiteloos aan jouw behoeften aan. De Duett 2 is uitgerust met een handige reiswieg die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een comfortabele wandelwageninzet. Dit betekent dat je de kinderwagen kunt aanpassen aan de ontwikkelingsfase van je kind, waardoor je altijd de perfecte oplossing hebt. Daarnaast heeft de Duett 2 een afneembare tweede inzet, waardoor je gemakkelijk kunt schakelen tussen één kind en twee kinderen. Deze kinderwagen is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn moderne design en hoogwaardige materialen is de Duett 2 een lust voor het oog. Bovendien zorgen de gevoerde zittingen en verstelbare rugleuningen voor optimaal comfort voor jouw kleintjes, zelfs tijdens lange wandelingen. De Duett 2 is ook voorzien van een ruime boodschappenmand waarin je al je benodigdheden kunt opbergen. Met de Hauck Duett 2 duo kinderwagen ben je altijd klaar voor elk avontuur, of je nu een dagje uit gaat of gewoon een ontspannen wandeling in het park maakt. Deze kinderwagen biedt de ultieme.

Veelgestelde vragen over Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte is 15 kg. Daarnaast is Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte heeft Alle banden zijn massieve banden.

Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Hauck Duett 2 duo buggy, vanaf geboorte zijn als volgt:

  • Product hoogte: 105 cm
  • product breedte: 66 cm
  • Het is daarnaast 18.26 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens