1. kinderwagen
  2. Topmark Reese Buggy 4-posities Black (new)

Topmark Reese Buggy 4-posities Black (new)

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Topmark Reese Buggy 4-posities Black (new) om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Topmark Reese Buggy 4-posities Black (new)

Merk

Topmark

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.70 kg

Afmetingen

Hoogte: 108 cm

Breedte: 26 cm

Omschrijving van Topmark Reese Buggy 4-posities Black (new)

De Topmark Reese is de perfecte buggy voor ouders die op zoek zijn naar een veelzijdige en lichtgewicht kinderwagen. Met zijn stijlvolle zwarte kleur en het duurzame aluminium frame, is deze buggy een echte blikvanger. De Topmark Reese is ontworpen met het oog op gemak en comfort. De voorwielen kunnen zwenken, waardoor je moeiteloos door drukke straten en smalle winkelgangen kunt manoeuvreren. Of je nu een boodschapje wilt doen of een wandeling wilt maken in het park, met deze buggy ben je altijd goed uitgerust. Daarnaast biedt de Topmark Reese 4 verschillende posities, zodat je kindje altijd comfortabel kan zitten of liggen. Of het nu tijd is voor een dutje of om de omgeving te verkennen, de buggy kan gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften van je kind. Bovendien is de buggy voorzien van een ruime opbergmand waarin je al je benodigdheden kunt meenemen. Met de Topmark Reese Buggy in het zwart ben je verzekerd van stijl, comfort en gebruiksgemak. Maak je leven als ouder een stukje makkelijker en kies voor deze veelzijdige buggy.

Veelgestelde vragen over Topmark Reese Buggy 4-posities Black (new)

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Topmark Reese Buggy 4-posities Black (new) is 15 kg. Daarnaast is Topmark Reese Buggy 4-posities Black (new) geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Topmark Reese Buggy 4-posities Black (new) heeft Alle banden zijn massieve banden.

Topmark Reese Buggy 4-posities Black (new) heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Topmark Reese Buggy 4-posities Black (new) heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Topmark Reese Buggy 4-posities Black (new) zijn als volgt:

  • Product hoogte: 108 cm
  • product breedte: 26 cm
  • Het is daarnaast 8.70 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens