1. kinderwagen
  2. Hauck Buy Me buggy netje

Hauck Buy Me buggy netje

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck Buy Me buggy netje om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck Buy Me buggy netje

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.12 kg

Afmetingen

Hoogte: 50 cm

Breedte:

Omschrijving van Hauck Buy Me buggy netje

Met het Hauck Buy Me buggy netje heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik tijdens al je avonturen. Of je nu op pad gaat voor een dagje uit of een lange wandeling maakt, dit flexibele netje is ideaal om luiers, kleding en eten mee te nemen. Het netje heeft een grote opening, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen. Geen gedoe meer met het zoeken naar je sleutels of het graven naar een luier in een overvolle tas. Met dit handige buggy netje heb je alles georganiseerd en binnen handbereik. Het Hauck Buy Me buggy netje is eenvoudig te bevestigen aan je buggy of kinderwagen. Het wordt geleverd met 6 haakjes en elastieken bandjes, zodat je het netje stevig kunt vastmaken. Het is geschikt voor alle soorten buggy's en kinderwagens, dus je kunt het met vertrouwen gebruiken, ongeacht het merk of model van je kinderwagen. Maak je geen zorgen meer over het sjouwen van een zware luiertas of het rommelig worden van je spullen. Met het Hauck Buy Me buggy netje heb je alles georganiseerd en binnen handbereik, zodat je kunt genieten van je uitjes zonder gedoe.

Veelgestelde vragen over Hauck Buy Me buggy netje

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck Buy Me buggy netje is . Daarnaast is Hauck Buy Me buggy netje geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck Buy Me buggy netje heeft .

Hauck Buy Me buggy netje heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck Buy Me buggy netje heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Hauck Buy Me buggy netje zijn als volgt:

  • Product hoogte: 50 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.12 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens