1. kinderwagen
  2. Pronto Stroller Bolderkar Kinderwagen Bolderwagen Duo wagen Dubbelzits Tip Kinderen

Pronto Stroller Bolderkar Kinderwagen Bolderwagen Duo wagen Dubbelzits Tip Kinderen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Pronto Stroller Bolderkar Kinderwagen Bolderwagen Duo wagen Dubbelzits Tip Kinderen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Pronto Stroller Bolderkar Kinderwagen Bolderwagen Duo wagen Dubbelzits Tip Kinderen

Merk

Pronto Stroller

Max aanbevolen gewicht

80 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Hoogte: 25 cm

Breedte: 60 cm

Omschrijving van Pronto Stroller Bolderkar Kinderwagen Bolderwagen Duo wagen Dubbelzits Tip Kinderen

De Pronto Stroller is een veelzijdige kinderwagen en bolderkar in één, perfect voor avontuurlijke gezinnen. Met zijn brede wielen is hij geschikt voor alle soorten terreinen, inclusief zand, waardoor je moeiteloos door parken, bossen en stranden kunt navigeren. De stroller heeft twee comfortabele stoelen met een 5-punts gordel, maar kan ook eenvoudig worden omgevormd tot een dubbele zitplaats, waardoor 3-4 kinderen gemakkelijk samen kunnen reizen. Wat deze Pronto Stroller echt uniek maakt, is de mogelijkheid om de stroller te gebruiken als wieg voor pasgeborenen. De zachte en veilige omgeving zorgt ervoor dat je baby heerlijk kan slapen terwijl je onderweg bent. Oudere broers en zussen kunnen aan de andere kant van de Pronto zitten, waardoor het een ideale oplossing is voor gezinnen met meerdere kinderen. Naast de functionaliteit biedt de Pronto Stroller ook voldoende opbergruimte. Handige opbergvakjes zorgen ervoor dat je al je essentiële spullen binnen handbereik hebt, zoals luiers, flesjes en snacks. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je de Pronto ook nog eens personaliseren naar eigen smaak. Voeg accessoires toe, zoals een parasol of een regenhoes, om je stroller aan te passen aan de weersomstandigheden en je eigen stijl. De Pronto Stroller is de perfecte metgezel voor gezinnen die graag samen op pad gaan en comfort en gemak willen combiner.

Veelgestelde vragen over Pronto Stroller Bolderkar Kinderwagen Bolderwagen Duo wagen Dubbelzits Tip Kinderen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Pronto Stroller Bolderkar Kinderwagen Bolderwagen Duo wagen Dubbelzits Tip Kinderen is 80 kg. Daarnaast is Pronto Stroller Bolderkar Kinderwagen Bolderwagen Duo wagen Dubbelzits Tip Kinderen geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Pronto Stroller Bolderkar Kinderwagen Bolderwagen Duo wagen Dubbelzits Tip Kinderen heeft Alle banden zijn massieve banden.

Pronto Stroller Bolderkar Kinderwagen Bolderwagen Duo wagen Dubbelzits Tip Kinderen heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Pronto Stroller Bolderkar Kinderwagen Bolderwagen Duo wagen Dubbelzits Tip Kinderen heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Pronto Stroller Bolderkar Kinderwagen Bolderwagen Duo wagen Dubbelzits Tip Kinderen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 25 cm
  • product breedte: 60 cm
  • Het is daarnaast 15 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens