1. kinderwagen
  2. Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block

Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block

Merk

Bebeconfort

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Nee

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

4680 g

Afmetingen

Hoogte: 97 cm

Breedte: 23 cm

Omschrijving van Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block

De Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block is een must-have voor ouders die vaak reizen of onderweg zijn. Deze lichtgewicht buggy is ontworpen om gemakkelijk mee te nemen en biedt tegelijkertijd comfort en gemak voor zowel ouder als kind. Met zijn compacte formaat en lichte gewicht is de Peps Buggy perfect voor op reis. Of je nu een wandeling maakt in de stad, een dagje naar het park gaat of een uitstapje maakt naar het strand, deze buggy kan overal mee naartoe worden genomen. Het is de ideale metgezel voor avontuurlijke ouders die graag de wereld verkennen met hun kleintje. Maar de Peps Buggy biedt niet alleen gemak, hij zorgt ook voor een soepele en comfortabele rit voor je kind. Dankzij de veringen op de voorwielen kan de buggy moeiteloos manoeuvreren over verschillende terreinen. Je peuter zal het geweldig vinden om onderweg te zijn, terwijl jij geniet van de eenvoudige bediening en het gemak van deze buggy. Bovendien is de buggy voorzien van een zonnekap waarmee je je kind kunt beschermen tegen de felle zonnestralen. De Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn moderne design en trendy kleurencombinatie is deze buggy een echte blikvanger. Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met de Peps Buggy en creëer mooie herinneringen met je kleintje!

Veelgestelde vragen over Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block is 15 kg. Daarnaast is Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block heeft Alle banden zijn massieve banden.

Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block heeft een voetensteun: Nee en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Bebeconfort Peps Buggy met zonnekap Shadow Block zijn als volgt:

  • Product hoogte: 97 cm
  • product breedte: 23 cm
  • Het is daarnaast 4680 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens