1. kinderwagen
  2. Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links, Educatieve Speelringen voor Baby's Kinderspeelgoed, Kleurrijke

Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links, Educatieve Speelringen voor Baby's Kinderspeelgoed, Kleurrijke

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links, Educatieve Speelringen voor Baby's Kinderspeelgoed, Kleurrijke om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links, Educatieve Speelringen voor Baby's Kinderspeelgoed, Kleurrijke

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

50 g

Afmetingen

Hoogte: 1 cm

Breedte:

Omschrijving van Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links, Educatieve Speelringen voor Baby's Kinderspeelgoed, Kleurrijke

Ontdek de magie van de Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links! Deze educatieve speelringen zijn speciaal ontworpen om kinderen van alle leeftijden te betoveren en hun creatieve vaardigheden te stimuleren. Met deze ultieme set van koppelstukken kunnen kinderen en volwassenen hun verbeelding de vrije loop laten en de meest fantastische constructies bouwen! De set bestaat uit 12 kleurrijke koppelstukken die perfect in elkaar passen. De ringen hebben verschillende groottes en texturen, waardoor ze ideaal zijn voor het ontwikkelen van de fijne motoriek en het stimuleren van de zintuigen. Kinderen kunnen eindeloos experimenteren met het verbinden van de ringen en zo hun eigen unieke creaties maken. Of je nu een toren wilt bouwen, een ketting wilt maken of gewoon wilt spelen met deze vrolijke ringen, de mogelijkheden zijn eindeloos! De Montessori Speelgoedringen Set is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat veilig is voor kinderen en gemakkelijk schoon te maken is. Bovendien worden deze speelringen geleverd in een handige opbergdoos, zodat je ze altijd netjes kunt opbergen en overal mee naartoe kunt nemen. Laat je verbeelding de vrije loop en geniet van urenlang speelplezier met de Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links. Bestel nu en ontdek de eindeloze mogelijkheden van dit educatieve speelgoed!

Veelgestelde vragen over Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links, Educatieve Speelringen voor Baby's Kinderspeelgoed, Kleurrijke

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links, Educatieve Speelringen voor Baby's Kinderspeelgoed, Kleurrijke is . Daarnaast is Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links, Educatieve Speelringen voor Baby's Kinderspeelgoed, Kleurrijke geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links, Educatieve Speelringen voor Baby's Kinderspeelgoed, Kleurrijke heeft .

Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links, Educatieve Speelringen voor Baby's Kinderspeelgoed, Kleurrijke heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links, Educatieve Speelringen voor Baby's Kinderspeelgoed, Kleurrijke heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Montessori Speelgoedringen Set (12 stuks) Loopy Links, Educatieve Speelringen voor Baby's Kinderspeelgoed, Kleurrijke zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 50 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens