1. kinderwagen
  2. Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim

Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim

Merk

Dooky®

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

216 g

Afmetingen

Hoogte: 23 cm

Breedte:

Omschrijving van Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim

De Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim is de perfecte oplossing om je kindje koel te houden tijdens warme zomerdagen. Met deze universele ventilator kan je kindje genieten van een verfrissend briesje, waar je ook bent. De ventilator is uitgerust met veilige soft-foam bladen, die zacht aanvoelen en geen pijn doen bij aanraking. Wat deze ventilator echt uniek maakt, is de flexibiliteit. Je kunt de ventilator in elke gewenste richting draaien, zodat je kindje altijd de verkoeling krijgt waar hij of zij het nodig heeft. Of het nu in de buggy, kinderwagen of zelfs de kinderstoel is, de kunststof clip maakt het eenvoudig om de ventilator stevig vast te klemmen. Naast het bieden van verkoeling, zorgt deze ventilator ook voor comfort. Het zachte schuim op de bladen zorgt voor een aangenaam gevoel en voorkomt irritatie. Bovendien is de Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim zeer gebruiksvriendelijk. Met één druk op de knop is de ventilator klaar voor gebruik en kan je kindje genieten van een verfrissende wind op warme dagen.

Veelgestelde vragen over Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim is . Daarnaast is Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim heeft .

Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Dooky Kinderwagen Ventilator Baby Fan Met Clip Zacht Schuim zijn als volgt:

  • Product hoogte: 23 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 216 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens