1. kinderwagen
  2. X Adventure Duo Buggy Tweeling Buggy Dubbele Buggy Lichtgewicht Verstelbare Rugleuning

X Adventure Duo Buggy Tweeling Buggy Dubbele Buggy Lichtgewicht Verstelbare Rugleuning

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over X Adventure Duo Buggy Tweeling Buggy Dubbele Buggy Lichtgewicht Verstelbare Rugleuning om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties X Adventure Duo Buggy Tweeling Buggy Dubbele Buggy Lichtgewicht Verstelbare Rugleuning

Merk

Xadventure

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

14.5 kg

Afmetingen

Hoogte: 103 cm

Breedte:

Omschrijving van X Adventure Duo Buggy Tweeling Buggy Dubbele Buggy Lichtgewicht Verstelbare Rugleuning

De X Adventure Duo Buggy is een must-have voor ouders van tweelingen of kinderen van verschillende leeftijden. Met deze complete en luxe buggy kunnen beide kinderen comfortabel en veilig samen reizen. De verstelbare rugleuningen zorgen ervoor dat de kinderen in een bijna platte positie kunnen liggen, perfect voor dutjes onderweg. Deze buggy is ontworpen met het oog op gemak en wendbaarheid. De zwenkwielen aan de voorkant zorgen voor een soepele en moeiteloze manoeuvreerbaarheid, zodat ouders moeiteloos door drukke straten kunnen navigeren. Het lichtgewicht ontwerp van de buggy maakt het ook gemakkelijk om te tillen en op te bergen. Naast comfort en gemak biedt de X Adventure Duo Buggy ook een stijlvol design. Het strakke en moderne ontwerp zorgt ervoor dat ouders met trots kunnen rondlopen met hun kinderen in deze buggy. Met de verstelbare rugleuningen, de ruime opbergmand en de handige bekerhouders is deze buggy de perfecte metgezel voor elke uitstap met de kinderen. Voeg nog meer plezier en avontuur toe aan uw gezinsuitjes met de X Adventure Duo Buggy. Uw kinderen zullen genieten van het comfort en de ouders zullen dol zijn op de functionaliteit en het stijlvolle design. Investeer vandaag nog in deze veelzijdige en praktische tweeling buggy.

Veelgestelde vragen over X Adventure Duo Buggy Tweeling Buggy Dubbele Buggy Lichtgewicht Verstelbare Rugleuning

Het maximaal aanbevolen gewicht voor X Adventure Duo Buggy Tweeling Buggy Dubbele Buggy Lichtgewicht Verstelbare Rugleuning is 15 kg. Daarnaast is X Adventure Duo Buggy Tweeling Buggy Dubbele Buggy Lichtgewicht Verstelbare Rugleuning geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. X Adventure Duo Buggy Tweeling Buggy Dubbele Buggy Lichtgewicht Verstelbare Rugleuning heeft Alle banden zijn massieve banden.

X Adventure Duo Buggy Tweeling Buggy Dubbele Buggy Lichtgewicht Verstelbare Rugleuning heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. X Adventure Duo Buggy Tweeling Buggy Dubbele Buggy Lichtgewicht Verstelbare Rugleuning heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van X Adventure Duo Buggy Tweeling Buggy Dubbele Buggy Lichtgewicht Verstelbare Rugleuning zijn als volgt:

  • Product hoogte: 103 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 14.5 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens