1. kinderwagen
  2. Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange

Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange

Merk

Novi Baby

Max aanbevolen gewicht

15 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Ja

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Hoogte: 103 cm

Breedte: 70 cm

Omschrijving van Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange

De Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange is een veelzijdige buggy die aan al je behoeften voldoet. Met de volledig platte rugleuning is deze buggy al geschikt voor pasgeborenen. Bovendien kunnen de rugleuningen onafhankelijk van elkaar traploos worden versteld. Je kunt ook de voetsteunen in 4 verschillende posities verstellen, zodat je kindje altijd comfortabel zit. De Scott buggy is voorzien van een grote XL zonnekap die je met behulp van een rits nog verder kunt uitrekken. Zo is je kindje altijd beschermd tegen de zonnestralen. Daarnaast kun je de bekleding van de rugleuning omtoveren tot een zomerstoel: rol de bekleding op en zet deze vast, zodat er alleen een luchtdoorlatend mesh overblijft. Op deze manier blijft je kindje veilig en toch lekker koel tijdens warme zomerdagen. Je kunt je kindje gemakkelijk in de buggy plaatsen met behulp van de 5-punts veiligheidsgordel en de afneembare uitvalbeugel. Zo ben je er zeker van dat je kindje veilig en comfortabel zit tijdens het wandelen. De Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een praktische en stijlvolle buggy.

Veelgestelde vragen over Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange is 15 kg. Daarnaast is Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange geschikt voor duo: Ja.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange heeft Massieve banden.

Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Duobuggy Novi Baby® Scott Black Melange zijn als volgt:

  • Product hoogte: 103 cm
  • product breedte: 70 cm
  • Het is daarnaast 15 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens