1. kinderwagen
  2. COZY C RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur

COZY C RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over COZY C RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties COZY C RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur

Merk

Cozy Rider

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

4 kg

Afmetingen

Hoogte: 45 cm

Breedte:

Omschrijving van COZY C RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur

Met het COZY C RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur wordt de bevestiging van een meerijdplankje op kinderwagens en buggy's een fluitje van een cent. Dit vernieuwde systeem maakt het mogelijk om nog meer modellen eenvoudig te monteren. Geïnspireerd door het succes van onze B rider, biedt deze C Rider dankzij zijn geavanceerde bevestigingssysteem nog meer mogelijkheden dan zijn voorganger. Wil je comfortabel op pad gaan met meerdere kinderen, zonder de onhandigheid van een grote dubbele kinderwagen? Dan is dit de ideale oplossing. Het COZY C RIDER Meerijdplankje biedt niet alleen een zitje voor het oudere kind, maar ook een stuur om zich vast te houden en het gevoel te hebben dat ze zelf kunnen sturen. Dit zorgt voor extra plezier tijdens de wandelingen en geeft het oudere kind een gevoel van betrokkenheid bij de rit. Daarnaast is het COZY C RIDER Meerijdplankje ontworpen met oog voor comfort en veiligheid. Het zitje is ergonomisch gevormd en voorzien van een zachte bekleding, zodat het kind comfortabel kan zitten. De bevestigingsriemen zorgen voor een stevige en veilige bevestiging aan de kinderwagen of buggy, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken tijdens het gebruik. Met dit meerijdplankje wordt de gezinsuitstapjes een stuk gemakkelijker en plezieriger!

Veelgestelde vragen over COZY C RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur

Het maximaal aanbevolen gewicht voor COZY C RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur is . Daarnaast is COZY C RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. COZY C RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur heeft .

COZY C RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. COZY C RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van COZY C RIDER Meerijdplankje met zitje en stuur zijn als volgt:

  • Product hoogte: 45 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 4 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens