1. kinderwagen
  2. Bebies First Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

Bebies First Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Bebies First Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Bebies First Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

Merk

Bebies First

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

0.01 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Bebies First Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

De Bebies First Buggy is een must-have voor ouders die op zoek zijn naar comfort en gemak. Met zijn 5 verschillende standen is deze buggy perfect voor kinderen vanaf ongeveer 6 maanden oud. Of je nu een wandeling wilt maken in het park of een dagje uit wilt gaan, deze buggy biedt altijd de juiste ondersteuning en comfortabele zitpositie voor je kleintje. Met een lichtgewicht ontwerp van slechts 6,6 kg is de Bebies First Buggy de ideale reisgenoot. Hij is gemakkelijk op te vouwen en neemt minimale ruimte in beslag, waardoor je hem moeiteloos kunt meenemen op de fiets of tijdens een vakantie. Bovendien is de buggy voorzien van een stevige rugleuning die zorgt voor een gezonde zithouding voor je kindje. De Bebies First Buggy is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een eigentijds design dat zeker de aandacht zal trekken. Met een draagvermogen tot 22 kg groeit deze buggy met je kindje mee en biedt hij jarenlang plezier. Kortom, de Bebies First Buggy is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar comfort, gemak en stijl.

Veelgestelde vragen over Bebies First Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Bebies First Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg is . Daarnaast is Bebies First Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Bebies First Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg heeft Alle banden zijn massieve banden.

Bebies First Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Bebies First Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Bebies First Buggy Plooibuggy Lichtgewicht 5 standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.01 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens