1. kinderwagen
  2. kinderwagen kinderwagen 3 in 1 licht Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1

kinderwagen kinderwagen 3 in 1 licht Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over kinderwagen kinderwagen 3 in 1 licht Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties kinderwagen kinderwagen 3 in 1 licht Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1

Merk

Beeleco

Max aanbevolen gewicht

65 kg

Type banden

Alle banden zijn luchtbanden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

18 kg

Afmetingen

Hoogte: 110 cm

Breedte: 88 cm

Omschrijving van kinderwagen kinderwagen 3 in 1 licht Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1

Een must-have voor elke ouder is de kinderwagen 3-in-1. Deze veelzijdige kinderwagen is ontworpen met het comfort en de veiligheid van je baby in gedachten. Met een lichtgewicht constructie en een wandelwagenfunctie is deze kinderwagen perfect voor dagelijkse uitstapjes met je kleintje. De kinderwagen wordt geleverd inclusief een autostoel, zodat je naadloos kunt overstappen van de auto naar de kinderwagen. De autostoel kan eenvoudig op het frame worden bevestigd, waardoor je baby veilig en comfortabel kan reizen. Daarnaast is de kinderwagen compatibel met een Maxi Cosi autostoel, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou en je baby past. Deze kinderwagen is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met zijn moderne design en hoogwaardige materialen ziet hij er geweldig uit en voelt hij ook nog eens geweldig aan. De verstelbare duwbeugel en de zachte bekleding zorgen voor extra comfort tijdens het wandelen. Bovendien is de kinderwagen voorzien van een ruime opbergmand waarin je al je babybenodigdheden kunt opbergen. Geef je baby de beste start in het leven met deze kinderwagen 3-in-1. Met zijn functionaliteit, comfort en stijl is dit de perfecte keuze voor jou en je kleintje. Dus waar wacht je nog op? Maak van wandelen met je baby een plezierige en onvergetelijke ervaring met deze kinderwagen.

Veelgestelde vragen over kinderwagen kinderwagen 3 in 1 licht Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1

Het maximaal aanbevolen gewicht voor kinderwagen kinderwagen 3 in 1 licht Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 is 65 kg. Daarnaast is kinderwagen kinderwagen 3 in 1 licht Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. kinderwagen kinderwagen 3 in 1 licht Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 heeft Alle banden zijn luchtbanden.

kinderwagen kinderwagen 3 in 1 licht Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. kinderwagen kinderwagen 3 in 1 licht Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van kinderwagen kinderwagen 3 in 1 licht Wandelwagen Kinderwagen 3-in-1 incl autostoel Kinderwagen maxi cosi Buggy 3 in 1 zijn als volgt:

  • Product hoogte: 110 cm
  • product breedte: 88 cm
  • Het is daarnaast 18 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens