1. kinderwagen
  2. Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak

Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak

Merk

Luvion

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.14 kg

Afmetingen

Hoogte: 16 cm

Breedte:

Omschrijving van Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak

De Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak is een must-have voor elke ouder. Met deze handige haak heb je altijd een plek om je (extra) tas aan op te hangen tijdens het wandelen met je kinderwagen. De haak is eenvoudig te bevestigen aan de stang van de kinderwagen en biedt voldoende ruimte om al je tassen eraan op te hangen. Wat deze haak echt bijzonder maakt, is de robuuste en duurzame constructie. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, is de haak niet alleen sterk en stevig, maar ook lichtgewicht en gemakkelijk te dragen. Bovendien is de haak voorzien van een rubberschuim antislip laag, waardoor hij stevig op zijn plek blijft zitten en niet wegglijdt tijdens het wandelen. Met de Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak hoef je je geen zorgen meer te maken over het dragen van al je tassen tijdens het wandelen met je kinderwagen. Deze handige haak biedt een praktische oplossing en zorgt ervoor dat je altijd alles bij de hand hebt. Voeg dit product vandaag nog toe aan je kinderwagen en geniet van het gemak en de functionaliteit die het biedt.

Veelgestelde vragen over Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak is . Daarnaast is Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak heeft .

Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Luvion Buggy haak Kinderwagen tassenhaak zijn als volgt:

  • Product hoogte: 16 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.14 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens