1. kinderwagen
  2. BABYZEN™ YOYO parasol Kleur: Black

BABYZEN™ YOYO parasol Kleur: Black

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over BABYZEN™ YOYO parasol Kleur: Black om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties BABYZEN™ YOYO parasol Kleur: Black

Merk

Babyzen

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

404 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van BABYZEN™ YOYO parasol Kleur: Black

De BABYZEN™ YOYO parasol in de kleur zwart is een onmisbare accessoire voor ouders die hun kindje optimaal willen beschermen tegen de zon. Deze parasol past perfect op alle versies van de YOYO kinderwagen, inclusief het geboorte-pack, de reiswieg en het pack 6+. Maar dat is niet alles! Deze veelzijdige parasol kan ook eenvoudig worden bevestigd op het autostoeltje, waardoor je kindje te allen tijde beschermd is, zowel tijdens wandelingen als autoritten. De BABYZEN™ YOYO parasol is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn elegante zwarte kleur voegt hij een vleugje klasse toe aan elke kinderwagen. Dankzij het slimme ontwerp kan de parasol eenvoudig worden aangepast aan de gewenste positie, zodat je kindje altijd optimaal beschermd is tegen de zonnestralen. Daarnaast is de parasol gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurig gebruik garanderen. Met de BABYZEN™ YOYO parasol hoef je je geen zorgen meer te maken over de schadelijke effecten van de zon op de tere huid van je kindje. Geniet samen van zorgeloze en comfortabele wandelingen, wetende dat je kleintje altijd veilig en beschermd is tegen de felle zon. Voeg deze praktische en stijlvolle parasol toe aan je BABYZEN™ YOYO kinderwagen en maak je uitrusting compleet voor elke avontuurlijke ouder!

Veelgestelde vragen over BABYZEN™ YOYO parasol Kleur: Black

Het maximaal aanbevolen gewicht voor BABYZEN™ YOYO parasol Kleur: Black is . Daarnaast is BABYZEN™ YOYO parasol Kleur: Black geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. BABYZEN™ YOYO parasol Kleur: Black heeft .

BABYZEN™ YOYO parasol Kleur: Black heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. BABYZEN™ YOYO parasol Kleur: Black heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van BABYZEN™ YOYO parasol Kleur: Black zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 404 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens