1. kinderwagen
  2. Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

Merk

Prénatal

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Anti lek banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

8.44 kg

Afmetingen

Hoogte: 108 mm

Breedte: 50 cm

Omschrijving van Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

Deze Prénatal luxe buggy is niet alleen comfortabel voor jou, maar ook voor je kindje. Met zijn verstelbare wandelwagenfunctie kun je de zitting in verschillende posities aanpassen, zodat je kindje altijd comfortabel zit, of het nu slaapt of wakker is. Het aluminium frame van de buggy maakt hem niet alleen licht van gewicht, maar ook duurzaam en gemakkelijk te vervoeren. Of je nu een wandeling maakt in het park of een boodschapje doet in de stad, deze buggy is de perfecte metgezel. Naast zijn praktische eigenschappen heeft deze luxe buggy ook een stijlvolle uitstraling. De elegante zonneklep beschermt je kindje tegen de felle zonnestralen en biedt een schaduwrijk plekje tijdens zonnige dagen. Dankzij de handige boodschappenmand kun je gemakkelijk al je benodigdheden meenemen, of het nu luiers, snacks of speelgoed zijn. Het inklapmechanisme van de buggy is ontworpen om met één hand te worden bediend, waardoor het opbergen en meenemen van de buggy een fluitje van een cent is. Kortom, deze Prénatal luxe buggy combineert comfort, gemak en stijl op een unieke manier en is een must-have voor elke ouder die onderweg is.

Veelgestelde vragen over Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy is 22 kg. Daarnaast is Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy heeft Anti lek banden.

Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Prénatal Luxe Buggy Buggy met Boodschappenmand en Zonneklep Verstelbare Wandelwagen Inklapbaar met 1 Hand Plooibuggy zijn als volgt:

  • Product hoogte: 108 mm
  • product breedte: 50 cm
  • Het is daarnaast 8.44 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens