1. kinderwagen
  2. Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe

Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe

Merk

cabino

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

5.19 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 24 cm

Omschrijving van Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe

De Cabino Buggy Multi is niet zomaar een gewone buggy. Het is een lichtgewicht plooibuggy die gemakkelijk kan worden meegenomen, waar je ook naartoe gaat. Of je nu een dagje naar het park gaat, boodschappen doet of op reis bent, deze buggy is de perfecte metgezel voor jou en je kindje. Met zijn comfortabele rugleuning en verstelbare standen zorgt de Cabino Buggy Multi ervoor dat je kindje altijd comfortabel zit, zelfs tijdens lange wandelingen. De rugleuning kan worden aangepast aan de behoeften van je kindje, of het nu gaat om een dutje doen of rechtop zitten om de wereld te ontdekken. Veiligheid staat voorop bij Cabino, daarom is de buggy uitgerust met een 5-punts veiligheidsgordel om je kleintje stevig vast te houden. Zo kun je met een gerust hart op pad gaan, wetende dat je kindje veilig en comfortabel zit in de Cabino Buggy Multi. Daarnaast is deze buggy ook nog eens zeer praktisch in gebruik. Hij is eenvoudig op te vouwen en neemt weinig ruimte in beslag wanneer je hem niet nodig hebt. Dankzij de handige draagriem kun je de buggy gemakkelijk dragen wanneer je hem wilt opbergen of meenemen in de auto. Met zijn stijlvolle taupe kleur is de Cabino Buggy Multi ook nog eens een lust voor het oog. Deze trendy buggy zal zeker de aandacht trekken tijdens je wandelingen. Kortom, de Cabino Buggy Multi is de ideale metgezel voor jou en je kindje,.

Veelgestelde vragen over Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe is 22 kg. Daarnaast is Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe heeft Massieve banden.

Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Cabino Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Multi Standen Comfortabele Rugleuning tot 22 kg Taupe zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 24 cm
  • Het is daarnaast 5.19 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens