1. kinderwagen
  2. Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar

Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar

Merk

Hauck

Max aanbevolen gewicht

22 kg

Type banden

Anti lek banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

10.20 kg

Afmetingen

Hoogte: 107 cm

Breedte: 50 cm

Omschrijving van Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar

Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje door de stad slentert, de Hauck UpTown buggy is de perfecte metgezel voor jou en je kleintje. Het lichte aluminium frame zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt manoeuvreren, terwijl de zwenkwielen met foambanden ervoor zorgen dat je soepel over elk oppervlak kunt rijden. Maar dit is niet zomaar een gewone buggy. De Hauck UpTown is met één hand opvouwbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen of meenemen in de auto. Dit maakt het perfect voor drukke ouders die altijd onderweg zijn. Daarnaast heeft de buggy een verstelbare rugleuning en beensteun, zodat je kleintje altijd comfortabel kan zitten of liggen, ongeacht de activiteit. Met de Hauck UpTown buggy hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid van je kind. Hij is voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel en een stevige rem, zodat je altijd de controle hebt. Bovendien heeft de buggy een ruime boodschappenmand waar je al je benodigdheden in kunt opbergen. Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met de Hauck UpTown buggy en geniet van het ultieme rijcomfort en gemak, waar je ook naartoe gaat.

Veelgestelde vragen over Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar is 22 kg. Daarnaast is Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar heeft Anti lek banden.

Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van Hauck UpTown Buggy Met één hand opvouwbaar zijn als volgt:

  • Product hoogte: 107 cm
  • product breedte: 50 cm
  • Het is daarnaast 10.20 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens