1. kinderwagen
  2. Jinius ® - Buggy Tassen Haak Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2

Jinius ® - Buggy Tassen Haak Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Jinius ® - Buggy Tassen Haak Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Jinius ® - Buggy Tassen Haak Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2

Merk

Jinius

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.10 kg

Afmetingen

Hoogte: 15 cm

Breedte:

Omschrijving van Jinius ® - Buggy Tassen Haak Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2

Heeft u genoeg van al die gedoe en balanceren van meerdere tassen terwijl u uw kinderwagen duwt? Wij hebben de perfecte oplossing voor u: de Jinius® kinderwagen tassenhaken! Deze handige haakjes zijn speciaal ontworpen om uw tassen veilig en stevig aan de kinderwagen te bevestigen, zodat u uw handen vrij heeft en volop kunt genieten van uw wandeling. Met de Jinius® kinderwagen tassenhaken hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het wegglijden of omvallen van uw tassen. Ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal en kunnen tot wel 5 kg dragen, waardoor ze perfect zijn voor al uw boodschappen, luiertassen en andere benodigdheden. De haakjes zijn eenvoudig te bevestigen aan de kinderwagen en kunnen gemakkelijk worden verwijderd wanneer u ze niet nodig heeft. Maak het uzelf gemakkelijker en geniet van een stressvrije wandeling met de Jinius® kinderwagen tassenhaken. Niet alleen zorgen ze ervoor dat uw tassen veilig en georganiseerd blijven, maar ze voegen ook een vleugje stijl toe aan uw kinderwagen. Met een set van 2 haakjes heeft u genoeg ruimte om al uw tassen te bevestigen. Ga op pad met comfort en gemak met de Jinius® kinderwagen tassenhaken!

Veelgestelde vragen over Jinius ® - Buggy Tassen Haak Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Jinius ® - Buggy Tassen Haak Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 is . Daarnaast is Jinius ® - Buggy Tassen Haak Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Jinius ® - Buggy Tassen Haak Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 heeft .

Jinius ® - Buggy Tassen Haak Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Jinius ® - Buggy Tassen Haak Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Jinius ® - Buggy Tassen Haak Boodschappen haak Kinderwagen tassenhaakjes Haakjes voor tassen Buggy haakjes - Set van 2 zijn als volgt:

  • Product hoogte: 15 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.10 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens