1. kinderwagen
  2. Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Donkergrijs

Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Donkergrijs

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Donkergrijs om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Donkergrijs

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

25 kg

Type banden

Alle banden zijn massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Ja

Omkeerbare zitting

Ja

Gewicht

9.60 kg

Afmetingen

Hoogte: 104 cm

Breedte: 60 cm

Omschrijving van Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Donkergrijs

Met de Hoobi® 3-in-1 kinderwagen geniet je van ultiem gemak en comfort! Deze luxe kinderwagen is speciaal ontworpen voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Dankzij het slimme ontwerp kan de Hoobi® kinderwagen moeiteloos worden aangepast van een kinderwagen met reiswieg naar een handige buggy. Bovendien kan het handige autostoeltje eenvoudig op het frame worden bevestigd. Deze multifunctionele kinderwagen biedt niet alleen flexibiliteit, maar ook een stijlvolle uitstraling. De donkergrijze kleur geeft een moderne en tijdloze touch aan de kinderwagen. Of je nu een wandeling in het park maakt of snel boodschappen wilt doen, met de Hoobi® kinderwagen ben je altijd klaar voor elke situatie. Niet alleen aan het comfort van je kind is gedacht, maar ook aan jouw gemak. De kinderwagen is namelijk opvouwbaar, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen of meenemen in de auto. Daarnaast is de kinderwagen voorzien van handige opbergvakken, waar je al je benodigdheden binnen handbereik kunt houden. Kortom, met de Hoobi® 3-in-1 kinderwagen geniet je van comfort, gemak en stijl, zowel voor jou als voor je kind!

Veelgestelde vragen over Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Donkergrijs

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Donkergrijs is 25 kg. Daarnaast is Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Donkergrijs geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Donkergrijs heeft Alle banden zijn massieve banden.

Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Donkergrijs heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Ja.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Donkergrijs heeft een omkeerbare zitting: Ja.

De afmetingen van Kinderwagen 3-in-1 Luxe kinderwagen Buggy Wandelwagen Multifunctioneel opklapbaar Incl autostoel Donkergrijs zijn als volgt:

  • Product hoogte: 104 cm
  • product breedte: 60 cm
  • Het is daarnaast 9.60 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens