1. kinderwagen
  2. Baninni Maxi Cosi Adapter Set Voor Luiz Duo Kinderwagen

Baninni Maxi Cosi Adapter Set Voor Luiz Duo Kinderwagen

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Baninni Maxi Cosi Adapter Set Voor Luiz Duo Kinderwagen om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Baninni Maxi Cosi Adapter Set Voor Luiz Duo Kinderwagen

Merk

Baninni

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.20 kg

Afmetingen

Hoogte: 7 cm

Breedte:

Omschrijving van Baninni Maxi Cosi Adapter Set Voor Luiz Duo Kinderwagen

Met de Baninni Maxi Cosi adapter set voor de Luiz duo kinderwagen wordt elke wandeling met je kleintje een waar genot. Deze handige set stelt je in staat om eenvoudig een Maxi Cosi autostoel op de kinderwagen te bevestigen, waardoor je jouw baby veilig en comfortabel kunt vervoeren. Deze adapter set is speciaal ontworpen voor de Luiz duo kinderwagen en biedt een perfecte pasvorm. Je kunt nu moeiteloos de autostoel op de kinderwagen bevestigen en met een gerust hart op pad gaan. Of je nu een snelle boodschap wilt doen of een lange wandeling wilt maken, met deze adapter set wordt het allemaal een fluitje van een cent. Nieuw in deze adapter set zijn de verbeterde veiligheidskenmerken. De stevige bevestiging zorgt ervoor dat de autostoel stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens hobbelige ritjes. Daarnaast is de set eenvoudig te monteren en te verwijderen, zodat je snel kunt wisselen tussen de kinderwagen en de autostoel. Met de Baninni Maxi Cosi adapter set geniet je niet alleen van extra gemak, maar ook van gemoedsrust tijdens elke wandeling met je kleintje.

Veelgestelde vragen over Baninni Maxi Cosi Adapter Set Voor Luiz Duo Kinderwagen

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Baninni Maxi Cosi Adapter Set Voor Luiz Duo Kinderwagen is . Daarnaast is Baninni Maxi Cosi Adapter Set Voor Luiz Duo Kinderwagen geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Baninni Maxi Cosi Adapter Set Voor Luiz Duo Kinderwagen heeft .

Baninni Maxi Cosi Adapter Set Voor Luiz Duo Kinderwagen heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Baninni Maxi Cosi Adapter Set Voor Luiz Duo Kinderwagen heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Baninni Maxi Cosi Adapter Set Voor Luiz Duo Kinderwagen zijn als volgt:

  • Product hoogte: 7 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.20 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens