1. kinderwagen
  2. Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel

Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel

Merk

Jollein

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.28 kg

Afmetingen

Hoogte: 52 cm

Breedte:

Omschrijving van Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel

De Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel is een handige accessoire om de kinderwagenbak te beschermen tegen regen. Met zijn universele pasvorm past hij perfect op kinderwagens met standaard afmetingen. Gemaakt van hoogwaardig 100% polyester materiaal, biedt deze regenhoes optimale bescherming voor jouw baby of kind tijdens een regenbui. Wat deze regenhoes echt speciaal maakt, is de ronde opening aan de voorkant. Deze opening zorgt ervoor dat je baby altijd frisse lucht krijgt, terwijl jij gemakkelijk troostende woorden kunt fluisteren of de speen kunt geven zonder de regenhoes te hoeven verwijderen. Bovendien is de regenhoes ook eenvoudig te bevestigen en te verwijderen, waardoor je snel kunt reageren op veranderende weersomstandigheden. Met een afmeting van 46x80x52 cm past deze regenhoes perfect over de wieg van de kinderwagen. Naast de kinderwagenbak is deze regenhoes ook verkrijgbaar voor het autostoeltje en de buggy, zodat je altijd voorbereid bent op onverwachte regenbuien. Bescherm je kind tegen de regen met de Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel en geniet van zorgeloze wandelingen, zelfs op regenachtige dagen.

Veelgestelde vragen over Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel is . Daarnaast is Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel heeft .

Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Jollein Regenhoes Kinderwagen Universeel zijn als volgt:

  • Product hoogte: 52 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.28 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens