1. kinderwagen
  2. X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud

X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud

Merk

cabino

Max aanbevolen gewicht

12 kg

Type banden

Massieve banden

Geschikt voor duo

Nee

Voetensteun

Ja

Verstelbare voetensteun

Nee

Omkeerbare zitting

Nee

Gewicht

6.8 kg

Afmetingen

Hoogte:

Breedte: 22 cm

Omschrijving van X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud

De X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud is een prachtige en luxueuze buggy die je alles biedt wat je nodig hebt voor een heerlijke wandeling. Deze buggy is niet alleen perfect voor boodschappen of een dagje uit, maar kan al gebruikt worden vanaf 6 maanden. Dankzij het compacte formaat en het lichte gewicht is deze buggy gemakkelijk mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. De duwer heeft een hoogte van 98 cm, wat zorgt voor extra comfort tijdens het duwen. De X Adventure Compacte Buggy wordt geleverd inclusief verschillende accessoires, zoals een zonnekap, boodschappenmand, voetenzak en regenhoes. Hierdoor ben je altijd voorbereid op alle weersomstandigheden en heb je genoeg opbergruimte voor al je benodigdheden. Deze buggy is niet alleen functioneel, maar ook prachtig afgewerkt en compleet. Met zijn gouden kleur geeft hij een stijlvolle uitstraling aan elke wandeling. En het beste van alles? Deze buggy is verkrijgbaar voor een mooie prijs! Haal vandaag nog de X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud in huis en geniet van comfort en gemak tijdens al je wandelingen.

Veelgestelde vragen over X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud

Het maximaal aanbevolen gewicht voor X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud is 12 kg. Daarnaast is X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud geschikt voor duo: Nee.

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud heeft Massieve banden.

X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud heeft een voetensteun: Ja en is verstelbaar: Nee.

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud heeft een omkeerbare zitting: Nee.

De afmetingen van X Adventure Compacte Buggy Plooibuggy Lichtgewicht Goud zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte: 22 cm
  • Het is daarnaast 6.8 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens