1. kinderwagen
  2. Jollein Houten Activiteitenkubus 15x15x15cm Farm

Jollein Houten Activiteitenkubus 15x15x15cm Farm

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Jollein Houten Activiteitenkubus 15x15x15cm Farm om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Jollein Houten Activiteitenkubus 15x15x15cm Farm

Merk

Jollein

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

1.41 kg

Afmetingen

Hoogte: 15 cm

Breedte:

Omschrijving van Jollein Houten Activiteitenkubus 15x15x15cm Farm

Deze schattige houten activiteitenkubus zorgt ervoor dat jouw kindje zich vermaakt, uitgedaagd wordt en zijn of haar hand-oog coördinatie ontwikkelt. De kubus is voorzien van allerlei leuke activiteiten, zoals een vormenstoof, een telraam, een kralenspiraal en zelfs kleine tandwieltjes. Met deze kubus zal jouw kleintje urenlang plezier beleven! De activiteitenkubus heeft een Farm thema, wat de speelervaring nog leuker maakt. Jouw kindje kan er thuis heerlijk mee spelen, maar de kubus is ook perfect om mee te nemen tijdens een speelafspraakje. Zo kan jouw kindje overal genieten van dit educatieve speelgoed. De kubus is gemaakt van hoogwaardig hout en is 15x15x15cm groot. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat de kubus lang meegaat en tegen een stootje kan. Laat jouw kindje spelenderwijs leren en ontdekken met deze Jollein Houten Activiteitenkubus. Het is niet alleen een geweldige bron van vermaak, maar ook een stimulans voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en denkvaardigheden. Dit speelgoed is niet alleen leuk, maar ook nog eens educatief. Een absolute must-have voor elke kleine ontdekker!

Veelgestelde vragen over Jollein Houten Activiteitenkubus 15x15x15cm Farm

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Jollein Houten Activiteitenkubus 15x15x15cm Farm is . Daarnaast is Jollein Houten Activiteitenkubus 15x15x15cm Farm geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Jollein Houten Activiteitenkubus 15x15x15cm Farm heeft .

Jollein Houten Activiteitenkubus 15x15x15cm Farm heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Jollein Houten Activiteitenkubus 15x15x15cm Farm heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Jollein Houten Activiteitenkubus 15x15x15cm Farm zijn als volgt:

  • Product hoogte: 15 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 1.41 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens