1. kinderwagen
  2. Meyco Leopard buggy inlegger sand melange

Meyco Leopard buggy inlegger sand melange

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Meyco Leopard buggy inlegger sand melange om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Meyco Leopard buggy inlegger sand melange

Merk

Meyco

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

113 g

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Omschrijving van Meyco Leopard buggy inlegger sand melange

Met de Meyco Leopard buggy inlegger in sand melange blijft de buggy van jouw kleintje niet alleen schoon en fris, maar ziet hij er ook nog eens stijlvol uit. De zachte en ademende stof zorgt ervoor dat je kindje comfortabel kan zitten, terwijl de universele pasvorm ervoor zorgt dat je de inlegger gemakkelijk in de buggy plaatst. Het bijzondere aan deze inlegger is dat hij gemaakt is van 100% badstof, waardoor vocht snel wordt opgenomen en de stof goed ademt. Dit zorgt voor een droog en aangenaam zitoppervlak voor je kleintje, zelfs tijdens warme zomerdagen. Daarnaast is het ook erg praktisch dat je de hoes gemakkelijk kunt verwijderen en in de was kunt doen als er een ongelukje gebeurt. Zo blijft je buggy schoon en fris, en kun je de inlegger altijd hygiënisch houden voor je kindje. Kies voor de Meyco Leopard buggy inlegger in sand melange en voeg niet alleen een stijlvolle touch toe aan je buggy, maar zorg ook voor het comfort en de hygiëne van je kleintje.

Veelgestelde vragen over Meyco Leopard buggy inlegger sand melange

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Meyco Leopard buggy inlegger sand melange is . Daarnaast is Meyco Leopard buggy inlegger sand melange geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Meyco Leopard buggy inlegger sand melange heeft .

Meyco Leopard buggy inlegger sand melange heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Meyco Leopard buggy inlegger sand melange heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Meyco Leopard buggy inlegger sand melange zijn als volgt:

  • Product hoogte:
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 113 g zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens