1. kinderwagen
  2. Organizer kinderwagen Bekerhouder Flessenhouder Luiertas kinderwagen- Buggy organizer Fleshouder

Organizer kinderwagen Bekerhouder Flessenhouder Luiertas kinderwagen- Buggy organizer Fleshouder

5/5

Ben jij in blijde verwachting van je kindje of heb je net een kindje mogen verwelkomen en ben je nu op zoek naar een buggy of kinderwagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hier alle relevante informatie over Organizer kinderwagen Bekerhouder Flessenhouder Luiertas kinderwagen- Buggy organizer Fleshouder om te weten te komen of deze buggy degene is die jij wilt? Koop het gemakkelijk aan of bekijk een van de andere buggy’s onderaan de site ter vergelijking.

Specificaties Organizer kinderwagen Bekerhouder Flessenhouder Luiertas kinderwagen- Buggy organizer Fleshouder

Merk

Merkloos / Sans marque

Max aanbevolen gewicht

Type banden

Geschikt voor duo

Voetensteun

Verstelbare voetensteun

Omkeerbare zitting

Gewicht

0.09 kg

Afmetingen

Hoogte: 1 cm

Breedte:

Omschrijving van Organizer kinderwagen Bekerhouder Flessenhouder Luiertas kinderwagen- Buggy organizer Fleshouder

Deze handige organizer voor de kinderwagen is speciaal ontworpen om jouw leven als ouder gemakkelijker te maken. Of je nu een wandeling maakt in het park of boodschappen doet in de stad, deze bekerhouder/flessenhouder/luiertas is de perfecte metgezel. Nooit meer hoef je je zorgen te maken over rondslingerende spullen of een onhandige luiertas die niet goed vastzit. Met deze organizer heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. De bekerhouder is geschikt voor flessen van verschillende maten en houdt ze stevig op hun plaats, zodat je geen druppel morst. Daarnaast biedt de ruime opbergruimte voldoende plek voor luiers, doekjes, speelgoed en andere benodigdheden voor je kleintje. Zo kan je altijd snel en gemakkelijk bij alles wat je nodig hebt. Deze organizer is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaam en gemakkelijk schoon te maken is. Het bevestigen aan de kinderwagen is eenvoudig en veilig, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat het losraakt tijdens het wandelen. Met deze handige bekerhouder/flessenhouder/luiertas is het op pad gaan met de baby een stuk aangenamer en georganiseerder.

Veelgestelde vragen over Organizer kinderwagen Bekerhouder Flessenhouder Luiertas kinderwagen- Buggy organizer Fleshouder

Het maximaal aanbevolen gewicht voor Organizer kinderwagen Bekerhouder Flessenhouder Luiertas kinderwagen- Buggy organizer Fleshouder is . Daarnaast is Organizer kinderwagen Bekerhouder Flessenhouder Luiertas kinderwagen- Buggy organizer Fleshouder geschikt voor duo: .

Op de hoogte zijn van de type banden voor je buggy is van belang van de ondergrond die de buggy gaat rijden. Organizer kinderwagen Bekerhouder Flessenhouder Luiertas kinderwagen- Buggy organizer Fleshouder heeft .

Organizer kinderwagen Bekerhouder Flessenhouder Luiertas kinderwagen- Buggy organizer Fleshouder heeft een voetensteun: en is verstelbaar: .

Met een omkeerbare zitting, kun je de kijkrichting van je kind veranderen. Organizer kinderwagen Bekerhouder Flessenhouder Luiertas kinderwagen- Buggy organizer Fleshouder heeft een omkeerbare zitting: .

De afmetingen van Organizer kinderwagen Bekerhouder Flessenhouder Luiertas kinderwagen- Buggy organizer Fleshouder zijn als volgt:

  • Product hoogte: 1 cm
  • product breedte:
  • Het is daarnaast 0.09 kg zwaar.

Bekijk ook andere kinderwagens